En Sıcak Konular

ÖZGENER: TERİM'İN GİTMESİ GÜNDEMİMİZDE YOK

15 Eylül 2008 17:41 tsi
ÖZGENER: TERİM'İN GİTMESİ GÜNDEMİMİZDE YOK Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in iki takım birden çalıştırmasına sıcak bakmadıklarını söyledi.

İSTANBUL - Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in iki takım birden çalıştırmasına sıcak bakmadıklarını söyledi.
     Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştirdiği ''Milli Gurur Milli Forma'' sergisinin açılışının ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Özgener, Belçika maçında yaşanan tartışmaların kendilerini üzdüğünü belirterek, Fatih Terim ile yolların ayrılacağı dedikodularını duymadığını ve böyle bir durumun mümkün olmadığını söyledi.
     Özgener, basın mensuplarının böyle bir iddia olduğunu belirtmeleri üzerine, ''Fatih Terim'in gönderilmesi diye bir dedikoduyu sizden duyuyorum. Bizim gündemimizde Terim'in kalması ya da kalmaması gibi bir şey yok'' diye konuştu.
     Belçika maçında, bir futbol maçında yaşanmaması gereken şeyi, iki takımın teknik direktörünün de yaşadığını belirten Mahmut Özgener, ''Bir futbol maçında yaşanmaması gereken şeyler oldu. Futbolun doğasında bunlar var. Bizim Fatih hocamızla ilgili gündemimizde bir şey yok'' dedi.
     Fatih Terim'in milli takımın yanı sıra başka bir takımı çalıştırması konusundaki spekülasyonlara da açıklık getirerek, ''Ben ve arkadaşlarım milli takım çalıştırıcısının, iki takım çalıştırmasına hiç bir zaman sıcak bakmıyoruz. Milli takımlar sorumluluğu çok yoğun tempoda ve full time çalışılması gereken bir iş. Dolayısıyla milli takımlar sorumlusu sadece milli takım çalıştırır'' şeklinde konuştu.
     Özgener, bu hafta sonunda statlarda yaşanan küfür olaylarına taviz vermeyeceklerini söyledi.

Bu haber 460 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,347 µs