En Sıcak Konular

''MİLLİ GURUR MİLLİ FORMA'' SERGİSİ AÇILDI

15 Eylül 2008 14:45 tsi
''MİLLİ GURUR MİLLİ FORMA'' SERGİSİ AÇILDI Türkiye Futbol Federasyonu'nun, spordan sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştirdiği ''Milli Gurur Milli Forma'' sergisi açıldı.

İSTANBUL - Türkiye Futbol Federasyonu'nun, spordan sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştirdiği ''Milli Gurur Milli Forma'' sergisi açıldı.
     Dolmabahçe Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Açılış törenine Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, spordan sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celaleddin Cerrah, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Milil Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Hasan Doğan'ın oğlu Selim Doğan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin yöneticileri ile federasyon yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Hayatını kaybeden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın anısına düzenlenen sergide TFF'nin kurulduğu 1923 yılından günümüze kadar (A) Milli Futbol Takımı'nın giydiği formalardan örnekler sergileniyor. 1923-2008 arasındaki 85 yılın 12 ayrı dönemde incelendiği sergide, 24 formanın yanı sıra ay yıldızlıların o dönem içerisinde oynadığı önemli maçlardan özet görüntüler ile dönemin orijinal gazete ve fotoğrafları da sergide yer alıyor.
     21 Eylül Pazar gününe kadar İstanbul'daki Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde ücretsiz olarak gezilebilecek olan sergi, 2009 yılının Mart ayına kadar toplam 30 ili dolaşacak. Sergi sırasıyla; İstanbul, Kocaeli, Ankara, Kastamonu, Karabük, Samsun, Trabzon, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Muş, Van, Siirt, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Kayseri, Kırşehir, Konya, Antalya, Denizli, İzmir, Kütahya, Eskişehir, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'da gezilebilecek.


Bu haber 396 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,369 µs