En Sıcak Konular

POLAT: İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU OYNAMADIK

14 Eylül 2008 07:35 tsi
POLAT: İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU OYNAMADIK Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 1-1 sona eren Antalyaspor karşısında sergilenen futbolun kendilerini de memnun etmediğini söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 1-1 sona eren Antalyaspor karşısında sergilenen futbolun kendilerini de memnun etmediğini söyledi.
     Karşılaşma sonrası bazı yöneticilerle birlikte protokol bölümünde yaklaşık 45 dakika daha kalan ve maçın özet görüntülerini izleyen Polat, çıkışta yaptığı açıklamada, ''İstediğimiz futbolu oynadığımızı söyleyemem. Nedenlerini de biliyoruz. Biraz daha sabır lazım. Takımımız birlikte çalışmaya başlayınca daha iyi olacağımıza inanıyorum, ama burada 2 puan kaybetmemeliydik'' dedi.
     Karşılaşma sonrası maçın özet görüntülerini izlediğini belirten Adnan Polat, ''Çok gol pozisyonları olmasına karşın kaleci Ömer'in başarılı ve şanslı bir gününde olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:
     ''Ancak sahaya futbol oynamaya çıkan ve anti futbol oynamaya çıkan takımlar var. Anti futbola prim tanıyan da saha içi yönetimler var. Dileğimiz anti futbola prim tanınmaması. Maçın ikinci yarısından itibaren zaman geçirmeye çalışan kaleci Ömer'e 91. dakikada sarı kart gösterilmesi şaka gibi. Bülent Yıldırım esasen kaliteli bir hakem. Geçen seneki maçlarından da biliyoruz. Ancak Galatasaray taraftarını çıldırtmak için Antalyasporlu bazı futbolcular ve kaleci Ömer özellikle vakit geçirme yoluna gittiler. Hakem de buna tolerans gösterdi ve kendisi de zaman kaybettirdi.''
     Teknik direktörleri Skibbe'nin taktik anlayışının sorulması üzerine ''Skibbe'yi tartışmıyorum bile'' cevabını veren Polat, yine takım için ''Daha iyi oynamamız lazım. Sürekli mücadele etmemiz lazım. Bugün en az 7-8 pozisyonumuz vardı. Ancak golcülerimiz başarılı değildi. Takım olarak mücadelemizi 90 dakika sürdürmemiz lazım'' dedi.
     Polat, son olarak Antalyaspor beraberliğinin UEFA Kupası'ndaki Bellinzona maçı öncesi takımı etkilemeyeceğini sözlerine ekledi.

Bu haber 304 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,457 µs