En Sıcak Konular

ARAGONES: DÜŞÜNDÜRÜCÜ...

13 Eylül 2008 22:39 tsi
ARAGONES: DÜŞÜNDÜRÜCÜ... Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, 2-1 yenildikleri Hacettepe Spor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ''Ligin ilk 3 haftasında 2 maç kaybetmek elbette düşündürücü. Kaybedilen bu 6 puan bizim bir takım değerlendirmeler yapmamızı ge

ANKARA - Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, 2-1 yenildikleri Hacettepe Spor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ''Ligin ilk 3 haftasında 2 maç kaybetmek elbette düşündürücü. Kaybedilen bu 6 puan bizim bir takım değerlendirmeler yapmamızı gerektiriyor'' dedi.
     1-0 öne geçtikten sonra 2 farklı üstünlüğü yakalayabileceklerini, ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Aragones, ''2. yarıda kontrataklardan çok pozisyon verdik. Futbolda bu sonuçlar var. Sakat futbolcuların eksikliğini hissetmedik diyemeyiz. Ancak ben futbolcularımı kişisel olarak eleştirmek istemiyorum'' diye konuştu.
     Aragones, ''Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto maçında herhangi bir sistem değişikliği düşünüyor musunuz?'' sorusuna ise, ''Porto çok güçlü bir takım. Ama Şampiyonlar Ligi çok farklı. Sistem konusunda konuşmak istemiyorum. Biz, hep topa sahip olmayı hedefliyoruz. Hacettepe Spor maçında da hedefledik, ancak başaramadık'' yanıtını verdi.
     Bir gazetecinin, ''Porto maçını düşünerek Hacettepe Spor maçını önemsemediniz mi ve sentetik çim sizi nasıl etkiledi?'' sorusunu ise Aragones, ''Bizim böyle bir düşüncemiz olmadı. Bu maçtan önce adım adım ilerlemeyi düşünüyorduk. Sentetik çim, bahane olamaz. Herhangi bir dış etken, maç sonucuna sebep olarak gösterilemez'' şeklinde cevapladı.
     Neden Selçuk yerine Josico'yu tercih ettiğinin sorulması üzerine de Aragones, ''antrenör benim'' diyerek başka soru kabul etmedi ve toplantıyı sona erdirdi.


Bu haber 479 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,963 µs