En Sıcak Konular

ARINÇ'TAN BAĞIŞ AÇIKLAMASI

12 Eylül 2008 14:26 tsi
ARINÇ'TAN BAĞIŞ AÇIKLAMASI Bülent Arınç, Meclis Başkanlığı döneminde, Türkiye'deki Deniz Feneri Derneğine Üstün Hizmet Ödülü verilmesi ve Meclisin eski mutfak malzemelerinin, bu derneğe gönderilmesine ilişkin TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

ANKARA - Eski TBMM Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Türkiye'deki Deniz Feneri Derneğine, yaptıkları hizmetlerden dolayı bir sevgisi olduğunu belirterek, ''Ama bu bireysel sevgi veya ilgi, kurumsal olarak yaptığımız işlerde bizi yanlışlığa sevk etmemelidir'' dedi.
     Arınç, Meclis Başkanlığı döneminde, Türkiye'deki Deniz Feneri Derneğine Üstün Hizmet Ödülü verilmesi ve Meclisin eski mutfak malzemelerinin, bu derneğe gönderilmesine ilişkin TBMM'de basın toplantısı düzenledi.
     Kendisine atfen ''Almanya'daki Deniz Feneri Derneği yöneticileri eğer yoldan çıktılarsa, Allah belalarını versin'' şeklinde çıkan haberin yanlış olduğunu kaydeden Arınç, bela okumanın kendilerine yakışmayacağını söyledi.
     Arınç, kendi dönemlerinde mutfak malzemelerini yenilediklerini, eski tabak, çatal, kaşık, sürahi gibi malzemeleri, Türkiye'de ihtiyaç duyulan yerlere verilmesi için Başkanlık Divanı kararlarını uyguladığını bildirdi. Arınç, kendilerine başvuran ya da nitelikleri uygun dernek ve kuruluşlar varsa, bunlara da verdiğini belirtti.
     Bülent Arınç, kullanılmayan tabakları, sadece Deniz Feneri Derneğine değil, aş ocağı, çocuk yuvası, huzurevi, cemevi ve okullara da gönderdiklerini bildirdi.
     Arınç, ''Bizim mutfaktan çıkan eski malzemelerden bir miktarı, Ankara Deniz Feneri şubesine, diğer dağıttığımız yerlerle birlikte verildi. Usulsüzlük yok, doğru bir iş yaptığımız kanaatindeyim'' diye konuştu.

Bu haber 431 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,094 µs