En Sıcak Konular

Sağlam: 'İstifa etmeyi düşünmüyorum'

8 Kasım 2007 16:28 tsi
Sağlam: 'İstifa etmeyi düşünmüyorum' Ertuğrul Sağlam,Nevzat Demir Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında camia' dan özür dilediklerini belirterek, "İstifa etmeyi düşünmüyorum" dedi.

Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısında yaptığı açıklamalar şöyle:

"ÖZÜR DİLİYORUZ"
"Salı günü istemediğimiz bir şekilde camiamıza üzücü bir gece yaşattık. Tekrar özür diliyoruz. Tabii ki yaptığımız iş futbol. Futbolda böyle anormal sonuçlar olur. Prag yenildi. Roma yenildi. Bizler de Salı gecesi yaşadığımız geceyi iş kazası olarak değerlendiremeye çalışacağız. Bir iş kazasıdır bu ve bundan sonra alınan sonucu nasıl telafi ederiz diye düşünüyoruz. "

"Futbol enteresan bir oyun. 15 gün kahraman ilan edilenler Liverpool'u yendiler. Maalesef aynı cocuklar 15 gün sonra böyle maç oynadılar. İstanbul'a geldikten sonra toplantı yaptılar ve suçu kendilerinde buldular. Herkesin bunda payı var. Özellikle rica ettiler. Bu üzüntüyü biz yaşattık bu olayı da biz temizleyeceğiz dediler. Cumartesi günü de çok önemli olduğunu söylediler. Sivas maçı için söz verdiler." Cumartesi günü bu çocuklarla maça çıkacağız ve onlar da görevini yerine getireceklerdir.

"DESTEK BEKLİYORUZ"
"Bu ortamda maalesef cenaze evinde düğün yapanları gördükten sonra oluşan bu durumdan faydalanmak isteyenleri gördükten sonra camiamızdaki sağ duyulu insanlardan günü iyi değerlendirerek camia içindeki bütünlüğü oluşturmak için destek istiyoruz. O yüzden Cumartesi günü Sivasspor maçında bu olgunluğu taraftarlarımızdan bekliyoruz. İnanıyoruz ki sezon başındaki bütünlük en kısa zamanda geri dönecek."

"Ligde her takımın başına gelen bir olay bizim başımıza 4-5 defa geldi. Fahiş hakem hataları geldi. Eğer onlar gelmeseydi biz liderik. Şampiyonlar Ligi'nde bu lige kalıp da sıfır puanla bitirdiklerini düşünürsek geriye kalan maçlar için hala şansımız var. O yüzden bu kardeşlerimizden bugünleri yaşatacaklarını inanıyorum. Futbol geçmişte yaşanılmıyor. Elimizdeki değeri yaşatmak istiyoruz. Sivas maçında destek bekliyoruz."


"HAKAN BU DURUMDAN KURTULACAKTIR"
Biz profesyoneller bu işleren en fazlA etkilenen insanlarız. Hakan da iyi profesyonel. O da bu durumdan kurtulamak için çaba sarfedecektir. Psikologdan da yardım isteyeceğiz. Hakan bu mücadeleyi verirken ona diğer futbolcular da yardım edecektir. Yaşanan olaylar bizi etkiledi. Fenerbahçe maçı sonrasına bu skoru bağlamak yanlış olur. Sezon başında planlama yaparken bu kadroda bulunan birçok futbolcudan daha fazlasını bekliyorduk. Belki bu kaliteyi ileride yaşarız."

"TAKVİYE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"
Kaleci antrenörümüz Öztürk hoca kendi alanında en iyisidir. İşine sadıktır. Kendisine bu konuda güveniyorum. Hakan, Rüştü ve Atilla da hep memnunlar. Hakan alışkanlıklarından kurtulabilecektir. Bu şekilde yoğun çalışıyoruz. Ellerinden gelen mücadeleyi verecekler. yabancı futbolcu konusunda ise önümüzde 6 lig maçı var. Yeniden değerlendirme yapacağız. Takviye yapmayaı düşünüyoruz.

"BİZ GÜÇLÜYÜZ"
"Biz değişim düşünüyoruz. Çok farklı anlayışla sezona başladık. Dolayısıyla değişim yaşarken sıkıntılar yaşayacağımzı biliyorduk. Arada bazı maçlarda çok tempolu istekli oynadık. Dün yazıldı bugun de yazıldı. İstifa etiğim yönünde..."

"Ben maçtan sonra Kulübümü çok seviyorum. Takımın menfaati adına herhengi birşey yapmamız gerekiyorsa yaparım dedim. O da bize olan inancını söyledi. Biz de çok mutlu olduk. İstifa etmeyi düşünseydim ben giderdim. Dönmezdim. Öyle birşey olmadı. ama bundan sonraki dönemde de böyle birşey istersem kesinlikle başkana ifade ederim. Biz güçlüyüz. Bu olumsuzluklardan sıyrılacağız. Böyle birşey aklımızdan geçmedi."

"Ortada bir başarısızlık varsa birine mal etmek olgun insanların işi değildir. Başarısızlıkta da herkes payı alır. Biz ağır bir mağlubiyet aldık ama genelde karamsarlığa düşmeye gerek yok. Önümüzde çok maç var. Bu sıkıntıları atlatacağız."

"BUNU DÜŞÜNÜYORDUK"
"Paf kararı çok ciddi bir karardı. Fakat bu durum neticesinde oyuncularımın kararıyla bu PAF takımıyla çıkma olayından vazgeçtik. Böyle bir isteği ülke futbolunun menfaati için söylemiştik. Sonra Liverpool gibi bir takımın karşısına çıktık. Onlara baktığınız zaman inanılmaz avantajları var. Ağır oldu ama 4'ten sonra maç koptu. Böyle bir şeyi yaşayabileceğimizi düşünüyorduk zaten. Bu açığı kapatacak durumları düşünüyoruz. Liverpool ile aramızdaki farkı 3 yaşındak çocuğa sorsanız o da söyler"


Bu haber 466 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,532 µs