En Sıcak Konular

ARAGONES: TRANSFERLER İÇİN YÖNETİM ELİNDEN GELENİ YAPTI

9 Eylül 2008 18:14 tsi
ARAGONES: TRANSFERLER İÇİN YÖNETİM ELİNDEN GELENİ YAPTI Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Marcos Senna ve diğer istediği futbolcuların transferi için yönetimin elinden geleni yaptığını, ancak bazı problemler nedeniyle bu transferlerin yapılamadığını ve Josico'nun transfer edildiğini söyledi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Marcos Senna ve diğer istediği futbolcuların transferi için yönetimin elinden geleni yaptığını, ancak bazı problemler nedeniyle bu transferlerin yapılamadığını ve Josico'nun transfer edildiğini söyledi.
     FB TV'deki ''Aragones ile Teknik Analiz'' programında soruları yanıtlayan İspanyol teknik adam, transferde istediği oyuncuların, bazı problemler nedeniyle alınamadığını vurgulayarak, ''Senna ve diğer büyük oyuncular için yapılabilecek en büyük fedakarlıkları yönetimimiz yapmıştır, ancak daha sonra ortaya çıkan anlaşmazlık ve problemler nedeniyle bu transferler yapılamadı'' dedi.
     Yeni transfer Josico'nun da büyük bir oyuncu olduğunu anlatan Aragones, ''Taktik anlamda Josico çok büyük bir oyuncu. Taktik anlamda oyunu çok iyi bilen arkadaşları olduğundan, bu mevkiye Josico'nun gelmesinden memnunum'' diye konuştu.
     Luis Aragones, takımın 3 gün izin yaptığı sırada izin yapmamasıyla ilgili bir soru üzerine, boş zamanlarında ilerleyen günlerdeki maçlara hazırlandığını ifade etti.
     ''Her zaman çalışıyorum'' diyen İspanyol teknik adam, ''Rakip takımlar hakkında, hatta olası rakipler hakkında da bilebileceğimizin en fazlasını bilerek bu maçlara hazırlanıyoruz. Ekim ayında İspanya'ya gideceğim. Kendime pek tatil izni veremedim. Başkanımızın iznini alarak 3-4 günlük bir izinle hem oradaki işlerimi halledeceğim, hem de kışlık kıyafetlerimi getireceğim'' dedi.
     Aragones, ''İstanbul'u gezme olanağı buldunuz mu?'' şeklindeki soruyu ise şöyle yanıtladı:
     ''Atletico Madrid'de oynadığım yıllarda Galatasaray, Trabzonspor ve Göztepe ile İstanbul ve İzmir'de yaptığımız maçlar nedeniyle bu iki şehri gezme, görme olanağı bulmuştum. Benim için önce iş gelir. İş olduğu zaman işle ilgilenirim. Boş zamanlarımda da eşimle birlikte dışarıda bir gezinti yaparım. Futbolda yoğun programlarınız olur ki dışarı çıkıp şehri tanımaya fırsatınız bile olmaz. Buraya gezmek için değil, yüzde 100 iş için geldim. Elimden gelenin en iyisini yapıp, işimde başarılı olmak istiyorum.''

Bu haber 474 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    21,175 µs