En Sıcak Konular

TARİHİ YENİLGİ

6 Kasım 2007 23:56 tsi
TARİHİ YENİLGİ Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu maçında Beşiktaş, FC Liverpool'a 8-0 yenilerek, Avrupa kupalarında tarihinin en farklı skorlu yenilgisini aldı.

LIVERPOOL - Bülent Aslan bildiriyor - Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu maçında Beşiktaş, FC Liverpool'a 8-0 yenilerek, Avrupa kupalarında tarihinin en farklı skorlu yenilgisini aldı.
Karşılaşmaya kontrollü başlayan Beşiktaş,  19. dakikada Crouch'un golüne engel olamadı ve oyunun kontrolünü tamamıyla rakibine bıraktı. Kalesinde gol tehlikeleri yaşayan siyah-beyazlılar, Benayoun'un golüne de engel olamadı ve devreyi 2-0 yenik kapadı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına kötü başlayan Beşiktaş, kaleci Hakan'ın sektirdiği 2 topu iyi izleyen Benayoun'un üstüste attığı 2 golle bir anda 4-0 geriye düştü. Savunmada çok hata yapan, hücumda da çoğalamayan siyah-beyazlılar, hiçbir varlık gösteremedikleri maçta Gerrard, Babel ve Crouch'un da gollerine engel olamayınca, sahadan 8-0 gibi farklı bir yenilgiyle ayrıldı.
Bu skor, Avrupa Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı skorlu olarak kayıtlara geçti.

SAĞLAM: ÖZÜR DİLERİZ
Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, son derece üzgün olduğu gözlenen Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, soru kabul etmeden yaptığı kısa konuşmada takım olarak çok kötü bir gece geçirdiklerini belirterek, ''Futboldan çok bahsedemeyeceğim. Skor çok üzücü. Çok kötü bir gece geçirdik. Tüm camiamızdan özür diliyoruz'' dedi.

ENGİN: SON DERECE ÜZÜCÜ BİR SONUÇ

LIVERPOOL - Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, FC Liverpool karşısında aldıkları 8-0'lık yenilginin çok üzücü olduğunu söyledi.Sinan Engin, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, İngiliz ekibinin maçta toplam 12 atak yaptığını ve 8 gol bulduğunu belirterek, ''Ama bunlar mazeret değil. Avrupalı acımıyor ve atabildiğini atıyor. Bugünkü kadromuz buydu. Buraya daha diri bir takımla gelseydik, sonuç belki de farklı olurdu'' dedi.

 "UTANCI YAŞATANLAR, TEMİZLEYECEKLERDİR"

İSTANBUL - Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Liverpool takımı karşısında aldıkları 8-0'lık yenilgiden dolayı Türk halkından özür diledi.
Kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Beşiktaş camiasına ve Türk halkına böyle bir hüsran yaşattıkları için çok üzgün olduklarını kaydeden Engin, ''Bu utancı onlara yaşattığımız için başta Beşiktaş camiası olmak üzere, tüm Türk halkından özür diliyoruz. Bu utancı yaşatanlar, bu utancı temizleyeceklerdir'' dedi.
Engin, "Takımın geleceği ile ilgili teşhisi koyduk. Tedavisini ocak ayında ara transferlerle yapacağız" dedi.



Bu haber 420 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,950 µs