En Sıcak Konular

TRAFİK KAZALARI: 5 ÖLÜ, 3 YARALI

1 Eylül 2008 19:28 tsi
TRAFİK KAZALARI: 5 ÖLÜ, 3 YARALI İzmir, Antalya, Afyonkarahisar, Ordu ve Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

ANKARA - İzmir, Antalya, Afyonkarahisar, Ordu ve Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
     İzmir'in Foça ilçesinde, Ömer Büke yönetimindeki 35 AZ 218 plakalı taksi, Yeni Foça kara yolunun Sazlıca mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Kazada, araç içinde müşteri olarak bulunan Nihat Hüseyinay (46) hayatını kaybetti. Taksi sürücüsü Ömer Büke ile araca Nihat Hüseyinay ile birlikte binen Kamil Karabağ ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
     Antalya'nın Gazipaşa ilçesinden Alanya yönüne gitmekte olan Uğur Uğuz yönetimindeki 07 NHJ 23 plakalı kamyonet, Demirtaş beldesinde, yolun karşısına geçmek isteyen Murat İnci'ye (18) çarptı. İnci olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü jandarma tarafından gözaltına aldı.
     Afyonkarahisar'da, 03 PC 785 plakalı traktörü kullanan Mehmet Özkan, Yakasenek beldesi yakınlarında traktörden düşerek, tekerinin altında kaldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Özkan'ın kalp krizi geçirerek, traktörden düştüğü sanılıyor.
     Afyonkarahisar'da meydana gelen bir başka kazada ise Erkan Arı idaresindeki 42 UD 604 plakalı kamyonet, Konya kara yolu Kırca beldesi kavşağında Sait Akpınar yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Akpınar, olay yerinde öldü.
     Ordu'nun Ünye ilçesinden Samsun yönüne giden Aziz Gören'in kullandığı 52 LA 879 plakalı otomobil, Atatürk Mahallesi'nde Fazlı Karaman (34) yönetimindeki henüz plakası belirlenemeyen minibüsle çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisi ile yola fırlayan Aziz Gören, ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibindeki sağlık görevlisi Erol Demirci, yerde yatan yaralının kayın pederi olduğunu fark etti. Demirci'nin ilk müdahaleyi yaptığı Gören'e ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aziz Gören, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
     Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Mustafa Güler (18) idaresindeki 71 DD 885 plakalı otomobil, Kızılırmak Nehri üzerindeki köprüye çarptı. Arkadaşları tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas hastanesine kaldırılan Güler, tedavi altına alındı.

Bu haber 413 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,538 µs