En Sıcak Konular

BAŞBUĞ'A BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

31 Ağustos 2008 17:09 tsi
BAŞBUĞ'A BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Toptan,Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Baykal,Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 4 askerin şehit olması sebebiyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a başsağlığı dileklerini iletti.

GÜL'DEN BAŞBUĞ'A BAŞSAĞLIĞI TELGRAFI

ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 4 askerin şehit olması, 4 askerin de yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a başsağlığı ve acil şifa dileklerini iletti.
     Gül'ün, Başbuğ'a bir telgraf göndererek, şehitlerin ailelerine, Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralılara da acil şifa dileklerini iletti.

TOPTAN'DAN BAŞBUĞ'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

      TBMM Başkanı Köksal Toptan, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 4 askerin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a başsağlığı mesajı gönderdi.
     Toptan'ın mesajı şöyle:
     "Teröristlerin Bingöl ili, Yedisu ilçesi jandarma karakoluna saldırması sonucu çıkan çatışmada Jandarma Komando Onbaşı Yaşar Kaya, Jandarma Komando erler Salim Güneş, Bülent Bayram ve Serkan Özbakır'ın şehit olması ve dört askerin de yaralanmasından derin üzüntü duydum.
     Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği uğruna şehit düşen askerlerimizi rahmetle anıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum; yakınlarına ve tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum."

ERDOĞAN'DAN BAŞBUĞ'A BAŞSAĞLIĞI TELGRAFI

     Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 4 askerin şehit olması, 4 askerin yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a bir telgraf gönderdi.
     Başbakan Erdoğan'ın telgrafı şöyle:
     ''Türk Silahlı Kuvvetlerimizin icra ettiği etkili hava ve kara harekatlarıyla ağır darbeler alan terör örgütü, aldığımız sosyokültürel, ekonomik ve psikolojik tedbirler neticesinde içeride ve dışarıda gün geçtikçe daha çok yalnızlaşmaktadır.
     Terör örgütünün içine düştüğü çaresizliği yansıtan bu tür menfur saldırılar, hiçbir zaman amacına ulaşamayacağı gibi milletçe birlik ve beraberliğimize kast edenlere karşı azim ve kararlılığımızı daha da artırmaktadır.''

BAYKAL'DAN BAŞBUĞ'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

     CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 4 askerin şehit olması, 4 askerin de yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a başsağlığı ve acil şifa dileklerini iletti.
     Baykal, Orgeneral Başbuğ'a gönderdiği mesajda, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne düşman terör örgütü mensuplarının, uzun menzilli silahlarla Bingöl Yedisu Jandarma Karakoluna ateş açtığını ve bu saldırı sonucu 4 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını büyük üzüntüyle öğrendiğini ifade etti.
     Baykal, şunları kaydetti:
     "Jandarma karakoluna saldırıya anında yanıt verilmesi ve uzun menzilli silahlarla ateş açan teröristlerden 2'sinin etkisiz hale getirilmesi, Mehmetçiğin terör örgütüyle mücadeledeki somut bir göstergesidir.
     Elazığ Askeri Hastanesinde düzenlenecek törenden sonra uğruna canlarını verdiği vatan toprağına defnedilmek üzere memleketlerine gönderilecek olan Jandarma Komando Onbaşı Yaşar Kaya ile Jandarma Komando erler Salim Güneş, Bülent Bayram ve Serkan Özbakır'a rahmet, şahsınızda şehit askerlerin ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı ile sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar dilerim."



Bu haber 444 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,199 µs