En Sıcak Konular

BİNGÖL'DE ÇATIŞMA: 4 ŞEHİT

31 Ağustos 2008 17:33 tsi
BİNGÖL'DE ÇATIŞMA: 4 ŞEHİT Bingöl'ün Yedisu ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

BİNGÖL - Bingöl'ün Yedisu ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Çatışmada 2 terörist ölü ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, Yedisu İlçe Jandarma Karakolunun nöbetçi mevzilerine gece teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 4 asker şehit oldu, üç asker yaralandı.
Güvenlik güçlerinin karşı ateş vermesiyle başlayan çatışmada 2 terörist ölü ele geçirildi. Çatışma sonrası kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Çatışmada yaralanan 3 asker, helikopterle Elazığ Askeri Hastanesine kaldırıldı. 

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

ELAZIĞ - Bingöl'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerin jandarma komando onbaşı Yaşar Kaya ile jandarma komando erler Salim Güneş, Bülent Bayram ve Serkan Özbakır olduğu belirlendi.
     Yaralı 3 askerin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

GENELKURMAY: BİNGÖL'DE 4 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU ÇATIŞMADA, 4 ASKER YARALANDI

ANKARA - Genelkurmay Başkanlığı, Bingöl'de 4 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan asker sayısının 4 olduğunu bildirdi.
     Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde bir grup terör örgütü mensubu tarafından güvenlik güçlerine, dün saat 00.35'te uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.
     Anında karşılık verilmesi üzerine teröristler kaçarken, açılan ilk ateş sonucu 4 güvenlik görevlisi şehit oldu, 4 güvenlik görevlisi yaralandı. Olayda iki terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.
     Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Beyazsubaşı bölgesindeki bir tesiste mahkeme kararıyla 28 Ağustos Perşembe günü yapılan aramada, 15 adet A-4 plastik patlayıcı madde ve 38 adet tahrip kapsülü ele geçirildi.



Bu haber 429 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,172 µs