En Sıcak Konular

ÜMİT ÖZAT: ''KÖLN'DE OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUYLUYUM''

30 Ağustos 2008 22:40 tsi
 ÜMİT ÖZAT: ''KÖLN'DE OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUYLUYUM'' Alman Birinci Liginin ikinci haftasında FC Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve bu sabah kaldırıldığı hastaneden taburcu edilen Ümit Özat, Köln'e dönerek ailesiyle olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

KÖLN - Alman Birinci Liginin ikinci haftasında FC Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve bu sabah kaldırıldığı hastaneden taburcu edilen Ümit Özat, Köln'e dönerek ailesiyle olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
     Akşam saatlerinde evinin önünde basın mensuplarının karşısına çıkan Özat, futbolu çok sevdiğini belirterek, ''Futbol benim hayatım. Ancak önümüzdeki günlerde yapılacak tahliller sonrası kararımı vereceğim. Ailem ilk o şokta futbolu bırakmamı istediler. Ama ben önce sonuçları görmek istiyorum. Haftaya arkadaşlarımla birlikte sahada olmak istiyorum. Ancak benim için ailemin görüşleri de önemli. Annem babam ve eşimle görüştükten sonra eğer sağlığımda bir sorun varsa bunu oturup düşüneceğim ve ona göre futbolu bırakma yada bırakmama kararını vereceğiz. Eğer sorun yoksa ben yine futbol oynamaya devam etmek istiyorum'' diye konuştu.
     Tecrübeli oyuncu Köln'e ilk geldiğinde futbolu FC Köln'de bırakmak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Ne olursa olsun burayı sevdiğimi hep söyledim. Önce sağlığımı düzelteyim. Sonuçta ne olursa olsun futbolu FC Köln'de bırakmış olacağım'' dedi.
     Üzerinde biraz yorgunluk olduğunu dile getiren kaptan Ümit, ''Ancak arkadaşlarımın galibiyet haberini alınca sevindim ve rahatladım. Şu anda çok iyiyim sıkıntım yok. Net bir şey çıkmadı. İnşaallah en kısa zamanda sorun bulunur ona göre çözümü de yapılır'' ifadelerini kullandı.
     Fenerbahçe' deki doktorunun son sekiz yıldaki EKG lerini çıkarıp baktığını ve hepsininde temiz olduğunu kaydeden Ümit, ''Tüm tahliller temiz. Şu an için neden olduğu belli değil. Önümüzdeki günlerde yapılacak tahlillerde belki belli olur. Belki mineral eksikliği belki de tansiyon bilemiyorum. Son zamanlarda 7 kilo verdim. Bunun etkisi olabilir dediler. Maçtan önce arkadaşlar havanın çok kuru olduğunu tıkandıklarını söylediler ama ilginç olan olay benim başıma geldi'' şeklinde konuştu.


Bu haber 434 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,156 µs