En Sıcak Konular

GALATASARAY LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

4 Kasım 2007 23:33 tsi
GALATASARAY LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ Turkcell Süper Lig'de 11. haftanın son maçında, deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, averajla liderliğini sürdürdü.

ANKARA - Turkcell Süper Lig'de 11. haftanın son maçında, deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, averajla liderliğini sürdürdü.
Zorlu Gaziantepspor deplasmanında Erdal'ın golüyle 1-0 geriye düşen, ancak karşılaşmanın 89. dakikasında Servet'in ayağından bulduğu golle eşitliği sağlayan Galatasaray, bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Sivasspor ile zirveyi paylaştı. Artı 15 averaja sahip sarı-kırmızılı ekip, bu hafta da liderlik koltuğunu bırakmadı.
Haftanın derbi maçında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Fenerbahçe, ezeli rakibini 6.5 yıl aradan sonra FB Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan puansız gönderdi. Karşılaşmanın hemen başında Bobo'nun golüyle geriye düşen sarı-lacivertli takım, Deivid ve Semih'in golleriyle galibiyete ulaşırken, puan cetvelinde de 22 puanla Beşiktaş'ın 1 puan üstünde yer aldı.
Lig tarihinde ilk kez elde ettiği liderliği geçen hafta Galatasaray'a bırakan Sivasspor, bu hafta sahasında ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa'yı 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek zirve yarışını sürdürdü.
Toplam 26 golün atıldığı 11. haftada, 4 maçı evsahibi, 3 maçı deplasman takımları kazanırken, 2 karşılaşma da berabere tamamlandı.
Gol krallığı yarışında bugün Kasımpaşa'ya 2 gol atan Sivassporlu Muhammed Ali, 7 golle ilk sırada yer alıyor.

FELDKAMP: İSTEDİĞİMİZİ ALDIĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Galatasaray'ın çok zor 3 deplasman maçını geride bıraktığını ve Gaziantepspor deplasmanından istediğini aldığını söyledi.

BAKKAL: BU SKORU HAKETMEDİK
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 1-1 berabere sona eren Galatasaray maçı sonrasında hakem Yunus Yıldırım'ı eleştirerek, ''Skora, takımın rengine göre maç yönetilmez. Bir takımın emekleri böyle hiçe sayılmaz. Bu skoru biz haketmedik'' dedi. Ergün Penbe ise, "Eski takım arkadaşım Hasan Şaş, hakemin hemen yanında bana ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Hakem Yunus Yıldırım bunu nasıl es geçti anlamış değilim. Hakem, bu hakaret sözlerini duydu, çıkartıp bir kart bile gösteremedi" dedi



Bu haber 415 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,751 µs