En Sıcak Konular

BAHÇELİ: BÜYÜK TAARRUZ; BUGÜNLERE VE YARINLARA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK

30 Ağustos 2008 14:00 tsi
BAHÇELİ: BÜYÜK TAARRUZ; BUGÜNLERE VE YARINLARA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Büyük Taarruz''un Türk milletine hasım odakların mutlak akıbetini göstermesi bakımından bugünlere ve yarınlara örnek oluşturduğunu belirtti.

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Büyük Taarruz''un Türk milletine hasım odakların mutlak akıbetini göstermesi bakımından bugünlere ve yarınlara örnek oluşturduğunu belirterek, ''Milli kabullerimizi faraziye, Cumhuriyet'in kuruluş ilkelerini yük, milliyetçiliği ise süresi geçmiş bir anlayış olarak değerlendirenler; geçmişimizdeki bu muhteşem olaydan ders çıkarmalı, aziz millet varlığını ve değerlerini asla hafife almamalıdır'' dedi.
     Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Devlet Bahçeli, Türk milletinin, elde ettiği hiçbir başarıya lütuf ve bağışlama yoluyla ulaşmadığını, imrenilecek kararlılık ve sarsılmaz azimle bağımsızlığına musallat olan mihrakları, her zaman tarihin karanlığına geri dönmemek üzere gönderdiğini söyledi.
     Bahçeli, 30 Ağustos Zaferi'nin, ''zamanı doldu denilen bir Türk Devletini bile, hiç kimsenin yıkmaya gücünün yetmeyeceğini, onun ancak kendi içerisinden çıkan kudretli bir iradeyle dönüşebileceğini, Türk'ün istiklal ve hürriyetinin nesilden nesile, kendi kurduğu bir devletten diğerine devredilip gideceğinin ispatı'' olarak da görülmesi gerektiğini belirtti.
     Bedeli kanla ödenerek kazanılan zaferlerin hepsinin tam bağımsız yaşama konusunda müzakere ve tartışma kabul edilmeyeceğinin bir kanıtı olarak değerlendirilmesi gerektiğine de işaret eden Bahçeli, şöyle devam etti:
     ''Vatan burçlarından ay-yıldızlı bayrağımızın inmemesi için her şeyini feda eden, bu uğurda kendileri yetim kalma pahasına gelecek nesilleri öksüz ve çaresiz bırakmayan atalarımızın göz kamaştırıcı fedakarlıkları her türlü övgü ve takdirin üstündedir. Bilinmelidir ki 937 yıldır üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan toprakları; muzaffer atalarımızın yegane emaneti olup, korunması ve her türlü mülahazanın üzerinde tutulması gereken maddi ve manevi bir hazinedir. Asırları aşarak gelen kutlu vatan emanetinin muhafazası ve gelecek kuşaklara devri konusunda sahip olduğumuz tartışılmaz niyeti ve göstereceğimiz milli gayreti bu vesileyle bir kez daha ilan ve ilam ediyorum.''

Bu haber 431 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,431 µs