En Sıcak Konular

(A) MİLLİ TAKIM'IN ADAY KADROSU AÇIKLANDI

29 Ağustos 2008 19:00 tsi
(A) MİLLİ TAKIM'IN ADAY KADROSU AÇIKLANDI 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele edecek (A) Milli Futbol Takımı'nın 6 Eylülde deplasmanda Ermenistan ve 10 Eylülde İstanbul'da Belçika ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

İSTANBUL - 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele edecek (A) Milli Futbol Takımı'nın 6 Eylülde deplasmanda Ermenistan ve 10 Eylülde İstanbul'da Belçika ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
     Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroda şu isimler bulunuyor:
     Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)
     Savunma: Gökhan Gönül, Uğur Boral (Fenerbahçe), Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), Mehmet Polat (Gaziantepspor), Uğur Kavuk (Antalyaspor), Çağlar Birinci (Denizlispor), İbrahim Kaş (Getafe)
     Orta Saha: Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Serdar Özkan (Beşiktaş), Selçuk İnan (Trabzonspor), Mehmet Topuz (Kayserispor), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (Borussıa Dortmund), Tuncay Şanlı (Mıddlesbrough)
     Forvet: Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux)
     Bu arada, Hamit Altıntop, Nihat Kahveci, Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör ve Caner Erkin'in, sakatlıkları nedeniyle aday kadroya çağrılmadıkları belirtildi.

(A) MİLLİ TAKIM'IN ERMENİSTAN VE BELÇİKA MAÇLARI PROGRAMI

    (A) Milli Futbol Takımı'nın, Dünya Kupası eleme grubunda Ermenistan ve Belçika ile yapacağı maçların programı belli oldu.
     Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 6 Eylül'de deplasmanda Ermenistan ve 10 Eylül'de İstanbul'da Belçika ile karşılaşacak milliler, 31 Ağustos Pazar günü saat 12.00'de İstanbul'da, Swissotel'de toplanacak. Aynı gün akşam BJK İnönü Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarına başlayacak milliler, 5 Eylül Cuma günü saat 09.30'da özel bir uçakla Ermenistan'ın başkenti Erivan'a gidecek. Milliler, Ermenistan maçının ardından İstanbul'a dönerek Swissotel'e yerleşecek.
     Bu arada, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2 Eylül ve 9 Eylül'de Swisotel'de saat 11.00'de, 5 Eylül'de de Erivan'ın Hrazdan Stadı'nda saat 17.30'da basın toplantıları düzenleyecek.

 

 



Bu haber 448 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,607 µs