En Sıcak Konular

SKIBBE: ''YARIN DAHA FARKLI OLACAĞIZ''

26 Ağustos 2008 21:12 tsi
SKIBBE: ''YARIN DAHA FARKLI OLACAĞIZ'' Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Steaua Bükreş ile yarın yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında, ''Turu geçmek için sahaya çıkacağız'' dedi.

BÜKREŞ - Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Steaua Bükreş ile yarın yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında, ilk maça oranla daha farklı olacaklarını ifade ederek, ''Turu geçmek için sahaya çıkacağız'' dedi.
     Skibbe, maçın oynanacağı Ghencea Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, maç saatini sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek, ''İlk maçın sonucu rakibimiz için iyi gibi gözüküyor, ama bu bizim için de fena sonuç sayılmaz. Yarın akşam turu geçmek için sahaya çıkacağız'' diye konuştu.
     Yarınki maça konsantre olduğunu dile getiren Alman çalıştırıcı, takımının da kendisi gibi Steaua Bükreş maçına iyi konsantre olduğunu kaydetti.
     Skibbe, ''Herkes bu ön eleme rövanş maçının ne kadar önemli olduğunu biliyor. Bu aslında her iki takım için böyle. Yarınki maça hazır olduğumuzu biliyoruz. Önceki maça göre daha iyi hazırlanmış ve ilerlemiş bir takım sahada olacak'' ifadesini kullandı.
     Milan Baros'un takıma katılmasından çok memnun olduğunu söyleyen Skibbe, bu futbolcunun 26 yaşında olmasına rağmen çok tecrübeli ve Avrupada bilinen bir oyuncu olduğunu vurguladı.
     Skibbe, Milan Baros'un, Hakan Şükür'ün boşluğunu doldurmasını beklediklerini ifade ederek, ''Böyle olacağını tahmin ediyoruz. Birkaç gün sonra takıma katılacak. Bize yararlı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.
     Skibbe, yarın farklı bir oyun oynayacaklarını dile getirerek, ''Takım farklı bir tecrübe edindi, birlikte oynamayı öğrendi. Sakat oyunculardan takıma katılan oldu, Kewell gibi. Yarın sahada farklı bir takım olacak'' dedi.


Bu haber 469 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,737 µs