En Sıcak Konular

FENERBAHÇE'NİN KRİTİK SINAVI

26 Ağustos 2008 19:53 tsi
 FENERBAHÇE'NİN KRİTİK SINAVI Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefi için yarın 3. ön eleme turunun rövanşında FK Partizan karşısında kritik bir sınav verecek.

İSTANBUL - Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefi için yarın 3. ön eleme turunun rövanşında FK Partizan karşısında kritik bir sınav verecek.
     Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon çeyrek final oynayarak tarihindeki en önemli Avrupa başarısını elde eden, bu sezon da ''Devler Ligi''nde yer almayı hedefleyen sarı-lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kalarak avantaj sağladığı Sırp temsilcisi karşısında tur arayacak.
     Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonuna deplasmanda Gaziantepspor yenilgisiyle başlayarak moral kaybeden sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları futbolcular da can sıkıyor. Tedavileri süren Selçuk, Semih ve Edu'nun durumlarına maç günü karar verileceği açıklanmıştı.
     MTK Budapeşte ile rövanş ve FK Partizan ile yapılan ilk maçta gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen Fenerbahçeli futbolcu Burak, yarınki mücadelede takımdaki yerini alamayacak.
     Teknik direktör Aragones'in, sakat futbolcuların durumuna göre yarınki maçta, ''Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Emre, Uğur, Alex ve Guiza''dan oluşan muhtemel 11'i sahaya sürmesi bekleniyor.
     Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Manuel Mejuto Gonzalez yönetecek.

FENERBAHÇE'DE, FK PARTIZAN MAÇI HAZIRLIKLARI

     Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında, yarın Sırbistan'ın FK Partizan takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra'daki tesislerde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Sarı-lacivertliler bu sürede ısınma çalışmaları yaptı.
     Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk, Semih ve Edu antrenmana katılmazken, bu futbolcuların yarınki maçta forma giymeleri beklenmiyor.
     Bu arada, bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan Tümer'in, takımla birlikte ısınma çalışmasında yer aldığı görüldü.



Bu haber 443 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,695 µs