En Sıcak Konular

SAĞLAM: ''NİYE BU KADAR ZOR KAZANDIĞIMIZI SORGULAMAK LAZIM''

25 Ağustos 2008 01:17 tsi
SAĞLAM: ''NİYE BU KADAR ZOR KAZANDIĞIMIZI SORGULAMAK LAZIM'' Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ''Niye bu kadar zor kazandığımızı sorgulamak lazım. Beşiktaş gibi büyük bir takıma bu yakışmadı'' dedi.

ANTALYA - Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ''Niye bu kadar zor kazandığımızı sorgulamak lazım. Beşiktaş gibi büyük bir takıma bu yakışmadı'' dedi.
     Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk haftalarının özellikle büyük takımlar için çok zor ve sıkıntılı olabileceğini belirterek, ''Bu durumu dün de gördük. Rakipler büyük takımlara karşı iyi mücadele edip kazanmak istiyorlar. Bu maçta da böyle oldu. İlk yarıda bireysel hatalardan devreyi 2-0 yenik kapattık. Böyle sıcak ve nemli havada her türlü olumsuzluğun olduğu, futbol oynamayı zorlaştıran bir ortamda skoru 2-0 mağlubiyetten 3-2'ye getirmek önemliydi'' diye konuştu.
     Futbolcularını kutladığını ifade eden Sağlam, Antalyaspor karşısında zorlanmalarının sorgulanması gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
     ''Kazandığımız için mutluyuz. Artık perşembe günü yapacağımız UEFA Kupası maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazanıp tur atlamak istiyoruz. Her iki takımı da kutluyorum. Antalyaspor'a başarılar dilerim.''
    
     -ANTALYASPOR CEPHESİ-
    
     Antalyaspor Teknik Direktörü Josef Jarabinsky ise maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Jarabinsky şöyle konuştu:
     ''Maçın ilk yarısında çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıda üçüncü golü de atacaktık. Ali Tandoğan'ın elle oynadığını herkes gördü. Beraberlikten sonra bir topumuz ise direkten döndü. Bundan sonra da çok kolay üçüncü golü yiyerek sahadan mağlup ayrıldık. Serge Pacome'nin sakatlanarak oyundan çıkmasına üzüldük. Sakat oyuncularımızı değiştirdikten sonra, yerine giren oyuncularımız yeterli olamadı. Sonunda kaybetmemiz büyük bir hata oldu. Takım olarak tam hazır değiliz. Kısa sürede hazır hale geleceğiz. Oyuncularımız ellerinden gelen en iyisini yaptılar.''
     Jarabinsky, gazetecilerin, hakemin yönetimi konusunda yönelttikleri soruya ise ''Televizyondan seyreden herkesin hakem hakkındaki düşüncesi oluşmuştur. Benim hakem hakkındaki düşüncem önemli değil'' dedi.

Bu haber 276 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,441 µs