En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU : ''BİZİM HİÇ KİMSEYLE HESABIMIZ YOKTUR''

17 Ağustos 2008 18:21 tsi
KILIÇDAROĞLU : ''BİZİM HİÇ KİMSEYLE HESABIMIZ YOKTUR'' Kılıçdaroğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ile Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin dün birlikte yaptıkları açıklamayı değerlendirdi.

ANKARA - CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli hakkındaki iddialarıyla ilgili, ''Bizim bireysel olarak hiç kimseyle özel bir hesabımız yoktur. Hiç kimseye iftira, çamur atmayız. Rüşvet belgesi olarak kamuoyuna açıklanan belgenin altında Şaban Dişli'nin imzası var'' dedi.
Kılıçdaroğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ile Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin dün birlikte yaptıkları açıklamayı değerlendirdi.
Dişli ve Bozdağ'ın, sorduğu ve belgelediği hiçbir olaya somut yanıt veremediğini savunan Kılıçdaroğlu, Dişli'nin, ''Birilerinin AK Parti ile görülecek hesabı var ise bu hesap iftira ve çamur atmakla çözülmez. Bu hesap milletle görülür'' sözlerini anımsattı. Kılıçdaroğlu, ''Bizim bireysel olarak hiç kimseyle özel bir hesabımız yoktur. Hiç kimseye iftira, çamur atmayız. Rüşvet belgesi olarak kamuoyuna açıklanan belgenin altında Şaban Dişli'nin imzası var'' diye konuştu.
Açıklamasında, Dişli'nin diğer ifadelerine de değinen Kıçıldaroğlu, ellerine gelen bir belgeyi birkaç kanaldan doğrulatmadan kamuoyu ile paylaşmadıklarını söyledi.
Açıklamasının ardından soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, ''Sayın Dişli dünkü basın toplantısında, söz konusu imar değişikliğine CHP'li üyelerin de onay verdiğini söyledi'' sözleri üzerine, şunları söyledi:
''Silivri'deki imar değişikliğiyle ilgili 4 belediye meclisi üyesinin muhalefet şerhi vardır. Eğer arzu eden basın mensupları varsa o değişikliğin kararını dağıtabiliriz.''
''Sayın Dişli'nin dünkü basın toplantısında gösterdiği belgeleri basına dağıtmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna ise Kılıçdaroğlu, ''Sayın Dişli, o belgeleri dağıtırsa daha farklı yolsuzluklar ortaya çıkacak. Sayın Köksal Toptan'ı, Sayın Dişli'nin de iznini alarak mal varlığını kamuoyuna açıklamasını isterim.'' yanıtını verdi.

Bu haber 499 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,311 µs