En Sıcak Konular

TRABZONSPOR: 1 - OSNABRUCK: 1

30 Temmuz 2008 10:18 tsi
TRABZONSPOR: 1 - OSNABRUCK: 1 Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında, Almanya İkinci Ligi takımlarından Osnabrück ile 1-1 berabere kaldı.

NIENBURG - Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında, Almanya İkinci Ligi takımlarından Osnabrück ile 1-1 berabere kaldı.
     Nienburg kentindeki maçın golleri, 35. dakikada Thomas ve 54. dakikada Gökhan'dan geldi.
     Onur, Tayfun, Song, Giray (Dk. 46 Egemen), Cale (Dk. 62 Barış), Serkan, Hüseyin (Dk. 46 Ceyhun), Selahattin Yattara (Dk. 62 İsmail), Umut ve Gökhan 11'iyle maça başlayan Trabzonspor'da, Song'un agresif ve sert futbol oynaması dikkati çekti.
     Maçın 62. dakikasında oyundan çıkan Yattara'dan kaptanlık pazubandını alan Song, maç sonunda yaptığı açıklamada, yeni bir takım olduklarını ve çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Song, ''Henüz yeni bir takımız ve daha ilk maçımız. Birbirimize uyum sağlamak için zamana ihtiyacımız var. Çalışmalı, çalışmalı ve çalışmalı. Sert oynadığım yönündeki söylemlere gelince, sertlik futbolda var. Bu olacaktır'' dedi.
     Diğer futbolcu Umut ise Osnabrück karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, ''Yeni takımzı yavaş yavaş birbirimizi iyi tanımaya başlıyoruz. Burada eksiklikleri görerek lige hazır olmak istiyoruz'' diye konuştu.
     Gökhan da çok yoğun antrenmanlardan dolayı henüz istediklerini yapamadıklarını kaydederek, ''Yorgunluğumuz atıp ilerde daha iyi olacağız'' dedi.
     Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muammer Saka, ilk hazırlık maçında taktik çalışnmaların sonucunu görme fırsatı bulduklarını belirterek, ''Hocanın çalışmalarının sahaya yansıtılması önemliydi. Eksikliklermiz var, yeni arkadaşlarımız da var. Daha 5 maç oynayacağı. Ne kadar maç oynarsak o kadar iyi oynayacağız. Savaşan topa basan bir takımımız var. Bu kadro, bu özelliklere sahip'' diye konuştu.

Bu haber 440 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,214 µs