En Sıcak Konular

''ŞİFO'' MEHMET'TEN BEŞİKTAŞ DEĞERLENDİRMESİ

16 Temmuz 2008 11:25 tsi
''ŞİFO'' MEHMET'TEN BEŞİKTAŞ DEĞERLENDİRMESİ Beşiktaş Futbol Takımı'nın eski kaptanlarından Mehmet Özdilek, 2008-2009 sezonunun Beşiktaş için çok zor geçeceğini savundu.

İSTANBUL - Beşiktaş Futbol Takımı'nın eski kaptanlarından Mehmet Özdilek, 2008-2009 sezonunun Beşiktaş için çok zor geçeceğini savundu.
     Siyah-beyazlı takımda ''Şifo'' lakabıyla sembol olan ve geçmiş sezonlarda Beşiktaş ile büyük başarılara imza atan Mehmet Özdilek, son 10 yıla bakıldığında eski takımının sadece 1 lig şampiyonluğu elde ettiğini ifade ederken, yeni sezon konusunda ise, ''Bu sezon Beşiktaş için çok zor bir sezon olacak'' dedi.
     Aynı zamanda Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu yönetiminde yer alan Mehmet Özdelik yaptığı açıklamada, son dönemde sadece 100. yılda elde edilen şampiyonluğun bulunduğunu ifade ederek, ''Özellikle 2003 yılından bu zamana kadar olan süreçte Beşiktaş'ın çok başarılı bir dönem geçirdiğini söylememiz yanlış olur. Yapılan transferdeki sıkıntılar, kaçan şampiyonluklar ve kupalar, Avrupa'daki sıkıntılı skorlar sonrası, Beşiktaş zor bir 5 sene geçirdi. İnsanların bu konuda fazla sabrı kalmadı'' diye konuştu.
     Beşiktaş'ın takıma takviye yaparken, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da takımlarını güçlendirdiğini hatırlatan Mehmet Özdilek, ''Trabzonspor da önemli bir yapılanmaya gitti. Anadolu takımları da takviye yapıyor. Kayserispor zirveye oynayacağını söylüyor. Sivasspor kadrosunu koruyor. İş, geçen sezondan daha zor olacak'' dedi.
     Mehmet Özdilek, Beşiktaş camiasında güven eksikliği olduğunu iddia ederek, bunun da üst üste alınacak başarılı sonuçlarla giderilebileceğini söyledi.
     Beşiktaş'ta kaptanlık yaptığı dönemde camianın efsane isimlerinden olan Mehmet Özdilek, Avusturya kampında kavga eden iki kaptan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın hareketinin affedilemez olduğunu dile getirdi.
     Bu konuda geçmişten gelen bir sıkıntının olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı eski oyuncu, ''İkisinin arasında sorun ne olursa olsun, arkadaşlarının önünde bu tür davranış içinde olmaları çok sağlıklı bir şey değil'' dedi.
     Kendisinin sporun içinden gelen biri olarak sporun dışında kalma lüksünün bulunmadığını dile getiren Mehmet Özdilek, Beşiktaş ile ilgili düşüncelerinin ve hedeflerinin bulunduğunu söyledi.


Bu haber 475 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,829 µs