En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ: 0 - STAEUA BÜKREŞ: 1

16 Temmuz 2008 10:19 tsi
BEŞİKTAŞ: 0 - STAEUA BÜKREŞ: 1 Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, Romanya'nın Steauea Bükreş takımı ile Almanya'nın Bad Recihenhall kasabasında oynadığı maçı 1-0 kaybetti.

BAD REİCHENHALL - Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, Romanya'nın Steauea Bükreş takımı ile Almanya'nın Bad Recihenhall kasabasında oynadığı maçı 1-0 kaybetti.
     Çek Cumhuriyeti'nden Jakub Vitek, Radim Kaloc ve Vladislav Streit hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma TSİ 19:30'da Bad Reichenhall kasabasındaki Nennenrau Stadı'nda oynandı.
     Beşiktaş karşılaşmada, Hakan Arıkan (Dk. 76 Erdem), Ali Tandoğan (Dk. 46 Serdar Kurtuluş), Sivok, Zapotancy (Dk. 65 Tuna), Emre (Dk. 46 Seric), Serdar Özkan (Dk. 46 Ekrem), Cisse (Dk. 74 Necip), Delgado (Dk. 74 Mehmet), Aydın (Dk. 65 Tello), Holosko (Dk. 65 Can), Nobre (Dk. 46 Bobo) kadrosuyla mücadele etti.
     Karşılaşmanın tek golünü 35. dakikada Radoi penaltıdan attı. Moreno'nun pasında buluşan Nicolita, Zapatoncy tarafından arkadan düşürülürken, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Radoi, topu ağlara yolladı ve karşılaşmadaki tek golü kaydetti.
     Karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile genel sekreter Kenan Öner ve genel menajer Sinan Engin tribünde birlikte izlediler.
     Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, kamp döneminin kendileri açısından çok iyi geçtiğini belirterek, gelecek adına, umut vaat eden değerler üretildiğini söyledi.
     Sağlam, Staueau Bükreş maçıyla ilgili olarak da birçok gol pozisyonuna girdiklerini ifade ederek, ''Ama bunları değerlendiremedik. Eksiklerimizi görmemiz açısından iyi bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Bu haber 423 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,345 µs