En Sıcak Konular

YANAL:ŞAMPİYONLUK SÜRECİ BAŞLADI

13 Temmuz 2008 11:11 tsi
YANAL:ŞAMPİYONLUK SÜRECİ BAŞLADI Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın şampiyonluk sürecinin başladığını söyledi.

TRABZON - Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın şampiyonluk sürecinin başladığını söyledi.
     Yanal, takımın Gerede'de geçirdiği hazırlık dönemi ve ligdeki hedeflerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bordo-mavili taraftarların Gerede'ye kadar gelerek takıma büyük destek verdiğini ve bu desteğin Trabzonspor'un büyüklüğünü bir kez daha gösterdiğini belirten Yanal, "Hedefimiz bu hazırlık sürecini en şekilde geçerek lige tam olarak hazır şekilde başlamaktır" dedi.
     Yanal, camianın beklentisi ve umudunun üst seviyede olduğu vurgulamasıyla şunları söyledi:
     "Bizden beklentilere cevap vermek gerekiyor. Öncelikle uzun yıllar oynayabilecek bir kadro kuruldu. Camiamızın, yönetimimizin, taraftarlarımızın ve bizlerin tam mutabakatı ile kurulmuş olan bu takımın kaynaşması ve uzun yıllar bir arada oynamasını sağlamalıyız. Avrupa kupalarına katılmak, hatta bu güveni vermek öncelikli hedefimiz. Milli takımlarda çok sayıda oyuncu bulundurmak, taraflı tarafsız herkesin ilgisini çekecek, izlemek isteyeceği bir takım ortaya çıkarmak amacımız olacak. Trabzonspor'un kriteri şampiyonluklar yaşayacak bir kadronun oluşumudur. Bu süreç başlamıştır. Bundan sonra da şampiyonluğa ulaşacak, merdivenleri tek tek çıkacak bir takım yaratılmıştır."
     Takımdaki uyum sürecinin son derece olumlu geçtiğini vurgulayan Yanal, "Bir takımı beraber oynayacak seviyeye taşımak farklı, sosyal anlamda tamamlamak ayrı şeylerdir. Biz şu ana kadar bu bakımdan herhangi bir sorunla karşılaşmadık. İlerleyen süreçte takım halinde oynayacağımız müsabakalarla uyum meselesini en asgari düzeye getireceğiz" diye konuştu.
     Yanal, oynayacakları oyunun temelini teşkil edecek çalışmalar yaptıklarını da anlatarak, "Özelikle bireysel olarak oyuncularımızın takım temposuna yapacakları katkının altyapısını hazırlıyoruz. Takım oyununa hizmet edecek ön çalışmalar üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Daha sonra bu çalışmalar birleşecek ve takım taktiğini uygulayacak seviyeye geleceğiz" dedi.

Bu haber 394 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,309 µs