En Sıcak Konular

SKİBBE: TRANSFER ÇALIŞMALARI HENÜZ TAMAMLANMADI

11 Temmuz 2008 18:46 tsi
SKİBBE: TRANSFER ÇALIŞMALARI HENÜZ TAMAMLANMADI Yeni sezon hazırlıklarını Almanya kampıyla sürdüren Galatasaray'da, teknik direktör Michael Skibbe transfer çalışmalarının henüz tamamlanmadığını söyledi.

DUISBURG - Yeni sezon hazırlıklarını Almanya kampıyla sürdüren Galatasaray'da, teknik direktör Michael Skibbe transfer çalışmalarının henüz tamamlanmadığını söyledi.
     Skibbe, Almanya'nın Duisburg kentinde sabah antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik direktör Skibbe, Galatasaray'a geldikten sonra forvet ve defansa oyuncu istemesiyle ilgili yöneltilen bir soruya, ''Transfer çalışmalarını tamamlamadık. İhtiyaç duyulan mevkilere yapılacak transfer çalışmaları devam ediyor. Yakın zamanda tamamlanacaktır. Kaleci için de aynı şeyleri söyleyebilirim'' diye cevap verdi.
     Hazırlık çalışmalarının ikinci etabı olan Almanya kampına eksik futbolcularla başladıklarını belirten Skibbe, ''Milli oyuncular yarın öğle saatlerinde kampa dahil olacak. 15 günlük açığı kapatmak için ayrı bir çalışma yapacaklar. Kampa geç katılmalarının zannedildiği kadar büyük bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum'' dedi.
     Her antrenmanı basına ve taraftara açamayacaklarını kaydeden Skibbe, antrenmanların iki günde bir basına ve taraftara açılacağını sözlerine ekledi.
     Galatasaray, basına ve taraftara açık yaptığı bugünkü sabah antrenmanına düz koşu ile başladı. Açma ve germe hareketlerinden sonra oyuncular kondisyon hareketleri yaptılar. Yarı sahada çift kale maçtan sonra antrenman sona erdi.
     Antrenmana Serkan Çalık ve Uğur katılmadı. İki futbolcunun ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle sağlık ekibi tarafından salonda çalıştırıldığı bildirildi.
     Nonda ve Semih'in takımdan ayrı çalışma yaptığı antrenman sonrasında futbolcular, gurbetçi taraftarlara imza dağıttı. Antrenmanı Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Murat Yalçındağ birlikte izledi.
     Öte yandan, antrenör Ümit Davala'nın teknik direktörlük pro-lisans kursuna katılması nedeniyle Almanya kampı boyunca teknik ekibe Alman Futbol Federasyonu'nda altyapı sorumlusu olarak görev yapan antrenör Ertuğrul Güleryüz'ün yardım edeceği ifade edildi.


Bu haber 388 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,949 µs