En Sıcak Konular

ŞEHİTLERİMİZİ UĞURLADIK

11 Temmuz 2008 16:46 tsi
ŞEHİTLERİMİZİ UĞURLADIK ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önündeki saldırıda şehit olan polis memurları toprağa verildi.

ANKARA - ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önündeki saldırıda şehit olan polis memurları; Önder Saçmalıoğlu memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, Nedim Çalık Rize'nin Çaykent beldesinde, Erdal Öztaş  ise Çorum'un Ortaköy ilçesine bağlı Karahacip beldesinde düzenlenen törenlerle son yolculuklarına uğurlandılar.

 ŞEHİT POLİS MEMURU SAÇMALIOĞLU'NUN UĞURLANIŞI

BAHÇE - ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önündeki saldırıda şehit olan polis memuru Önder Saçmalıoğlu (21), memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde toprağa verildi.
     Şehit Saçmalıoğlu'nun cenazesi, öğle saatlerinde Bahçe Devlet Hastanesi morgundan kalabalık bir grup tarafından alınarak, İslam Mahallesindeki baba evine getirildi. Cenaze arabasından indirilen şehit polis memurunun naaşı bir süre evde bekletildi.
     Duaların okunmasının ardından cenaze törenin yapılacağı Ağcabey Camisine getirildi. Bu sırada, cenaze töreni için kortej oluşturan kalabalık, terör örgütü aleyhinde sloganlar atarak, saldırıyı lanetlediler.
     Buradaki tören sırasında şehit Saçmalıoğlu'nun ailesi ve yakınları gözyaşı döktüler. Babası Yusuf, annesi Zeynep Saçmalıoğlu, kardeşleri ve polis memuru amcasının güçlükle ayakta durduğu görüldü.
     Şehit cenazesi, kılınan namazın ardından Bahçe Şehir Mezarlığına kortej eşliğinde götürüldü. Cenaze buradaki şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

ŞEHİT POLİS MEMURU ÖZTAŞ'IN CEVAZE TÖRENİ 

ÇORUM - ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önündeki saldırıda şehit olan polis memuru Erdal Öztaş'ın cenazesi, Çorum'un Ortaköy ilçesi Karahacip beldesinde toprağa verildi.
     Ortaköy Devlet Hastanesi morgunda bulunan şehidin cenazesi yakınları tarafından alınarak, Karahacip beldesindeki baba evine getirildi.
     Şehit Öztaş için, Karahacip mezarlığı girişinde cenaze namazının kılınmasının ardından tören düzenlendi.
     Törene Öztaş'ın ailesi, yakınları, Çorum Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Çorum milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı, CHP Çorum Milletvekili Derviş Günday, Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz ve vatandaşlar katıldı.
     Şehit polis memurunun ailesi ve yakınları tabuta sarılarak ağladı.
     Konuşmaların ardından şehit polis memuru Erdal Öztaş'ın cenazesi, polis memurları tarafından omuzlara alınarak, kortej eşliğinde, mezarlığa götürüldü.
     Cenaze, Karahacip beldesi mezarlığında toprağa verildi.

RİZE VALİSİ ŞEHİDİNE AĞLADI

RİZE-İstanbul'da ABD Başkonsolosluğunun önündeki silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Nedim Çalık'ın cenazesi, Rize'nin Çaykent beldesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
   Törene Çalık'ın ailesi, yakınları, Rize Valisi Kasım Esen, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Alay Komutan Vekili Binbaşı Osman Küçük, AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Şehit polis memuru Çalık'ın ailesi ve yakınları tabuta sarılarak ağladı.
     Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadığı gözlenen Vali Esen, "Sevgili şehidimiz, seni biraz sonra Peygamberimiz ve tüm şehitler kucaklayacaklardır. Annen her gün sen yeni ölmüş gibi üzülecektir. Dün kucağımızda büyüyen çocuklarımız bugün terörist oluyorlar. Evlatlarımızı şehit ediyorlar. Şehit cenaze törenleri her cemaate ayrı ayrı bir son mektup, son vasiyettir. Bu dünyada 'şehitler olmasın, teröristler yetişmesin' diye bu mektubu iyi okumalı, iyi anlamalıyız."
     Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadığı gözlenen Vali Esen, şehidlerin ölümsüzlük şerbetini içen, ölümsüzleşen kişiler olduğunu ifade etti.



Bu haber 364 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,645 µs