En Sıcak Konular

FB, AURELIO'NUN MENAJERİ HAKKINDA TFF'Yİ GÖREVE DAVET ETTİ

10 Temmuz 2008 20:41 tsi
FB, AURELIO'NUN MENAJERİ HAKKINDA TFF'Yİ GÖREVE DAVET ETTİ Fenerbahçe Kulübü,Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu'yu, kural tanımaz tavır ve davranışlar içinde olmakla suçlarken, Futbol Federasyonu'nu da bu konuda görev yapmaya davet etti.

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Real Betis Kulübü ile anlaşan Mehmet Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu'yu, kural tanımaz tavır ve davranışlar içinde olmakla suçlarken, Futbol Federasyonu'nu da bu konuda görev yapmaya davet etti.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Aurelio'nun transferinin bugün ortaya çıkan bir durum olmadığı, Bayram Tutumlu'nun, devre arasında bu futbolcuyu, arkadaşı Kezman'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Valencia takımına götürüp haksız kazanç elde etmeye çalıştığı belirtilerek, şöyle denildi:
     'Bu durumun Valencia Kulübü yetkilileri tarafından anlaşılması üzerine söz konusu transferden vazgeçilmiştir. Bu aşamadan itibaren Tutumlu, futbolcumuz için 3 milyon avro ve kendisi için de 1 milyon avro isteyerek, uzlaşmaz bir tavır içine girmiştir. Ölçüsüz ve hukuksuz isteklerinin kabul edilmemesi üzerine, altında kendi imzası da bulunan sözleşmedeki çift taraflı opsiyon hakkını, kamuoyu önünde inkar etmiş, kulübümüz ve başkanımız hakkında asılsız ve yakışıksız iddialarda bulunmaya başlamıştır.''
     Bayram Tutumlu'nun, aynı tarihlerde, sözleşmesi devam eden Vederson ve Deivid'i de ayartarak benzer şekilde takımdan koparmaya ve Valencia'ya götürmeye çalıştığı öne sürülen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
     ''Futbolcumuz Aurelio ile kulübümüz arasında bir yıl süreli bir sözleşme ilişkisi halen mevcuttur. Futbol Federasyonu da bu durumu teyit ve tasdik etmiştir. Futbolcumuzla sürdürülen hukuki ilişki, Futbol Federasyonu'nun bu konudaki düzenlemelerine uygun bir idari işleme dayanmaktadır. Bayram Tutumlu, altında imzası bulunan sözleşmeyi inkar ederek, kulübümüze ait bir değeri, adeta çalarak götürmektedir. Fenerbahçe Kulübü, değerlerine uzanan elleri hukuk mercileri önünde kıracaktır.
     Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sayın Adnan Sezgin de geçtiğimiz günlerde Bayram Tutumlu'nun kural tanımaz tutum ve davranışlarından şikayetçi olmuş, bu konuyu Kulüpler Birliği'ne taşımış ve Bayram Tutumlu'nun, Futbol Federasyonu üzerinden FIFA ve yetkili mercilere şikayet edilmesi yönündeki düşüncesini bizimle paylaşmıştır. Biz de gelinen aşamada, kural tanımaz tavır ve davranışları süreklilik haline dönüşen Bayram Tutumlu hakkında, Futbol Federasyonu'nu göreve davet ediyoruz.''

MTK BUDAPEŞTE-FB MAÇI UJPEST'İN STADINDA OYNANACAK

 Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan Macaristan'ın MTK Budapeşte takımı, stadı UEFA normlarına uymadığı için, evindeki rövanş maçını Ujpest'in stadı Fenerc Szusza'da oynayacak.
     Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, MTK Kulübü yetkilileri, 6 Ağustos'ta Macaristan'da yapılacak rövanş maçını, Nudegkuti Stadı UEFA normlarına uymadığı için başka bir statta yapmak zorunda kalacaklarını bildirdi.
     Kulüp yetkilileri, karşılaşmanın oynanacağı stadın, Ujpest'in stadı Ferenc Szusza olacağını ifade etti.



Bu haber 354 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,713 µs