En Sıcak Konular

ŞEHİT POLİSLER UĞURLANIYOR

10 Temmuz 2008 13:39 tsi
 ŞEHİT POLİSLER UĞURLANIYOR ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önündeki silahlı saldırıda şehit olan polisler Nedim Çalık,için İstanbul Emniyet Müdürlüğün'de tören düzenlendi.

İSTANBUL - İçişleri Bakanı Beşir Atalay, bu tür menfur saldırıların, Türk milletinin birlik ve beraberliğini daha da güçlendireceğini belirterek, ''Bugün burada hep birlikte bu şehitlerimizi uğurlarken gösterdiğimiz birlik ve beraberlikte olduğu gibi...'' dedi.
     ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önündeki silahlı saldırıda şehit olan polisler Nedim Çalık, Mehmet Önder Saçmalıoğlu ve Erdal Öztaş için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tören düzenlendi.
     Tören, şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları önünde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.
     Bakan Atalay, törende yaptığı konuşmada, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır ve metanet dileyerek, ''Buradaki birlikteliğimiz, 3 yeni polisimizi uğurlarken milletimizin gösterdiği şu birliktelik, aslında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücünü, kararlılığını, tutumunu da ifade etmektedir'' diye konuştu.
     Terörün acımasız olduğunu belirten Atalay, "Terörün dini, imanı, milliyeti yoktur. Terörün insanlığı da yoktur ve nerede olursa olsun terör lanetlenmiştir. Terörle mücadelemiz de sonuna kadar sürecektir. Terörü besleyen ve destekleyenler de şunu unutmamalı ki, terörden hiç kimseye hiçbir yarar gelmemiştir. Terör daima bir gün kendisini besleyenleri de vurur ve kendisini maşa olarak kullananları yakar" dedi.
     "Bu menfur saldırının arkasında kimler varsa ortaya çıkarılması ve cezalandırılması için her türlü çalışma, ilgili birimlerimizle titizlikle yürütülmektedir" diye konuşan Bakan Atalay, konunun aydınlatılması için her türlü delil titizlikle değerlendirildiğini söyledi.
     Törenin ardından ailelerin tercihleri doğrultusunda, Nedim Çalık'ın cenazesi Rize'ye, Mehmet Önder Saçmalıoğlu'nun cenazesi Osmaniye'nin Bahçe ilçesine ve Erdal Öztaş'ın cenazesi Çorum'a gönderilecek.


Bu haber 451 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,615 µs