En Sıcak Konular

GÜİZA: HEM BEN HEM DE MALLORCA ÇOK MEMNUNUZ

9 Temmuz 2008 10:56 tsi
GÜİZA: HEM BEN HEM DE MALLORCA ÇOK MEMNUNUZ Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Mallorca takımından transfer ettiğini açıkladığı İspanyol futbolcu Daniel Güiza, ''Hem ben hem de Mallorca çok memnunuz'' dedi.

MADRİD - Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Mallorca takımından transfer ettiğini açıkladığı İspanyol futbolcu Daniel Güiza, ''Hem ben hem de Mallorca çok memnunuz'' dedi.
     İspanyol radyosu Cadenaser'e röportaj veren Güiza, İspanyol kulüplerinden gelmeyen teklifin Fenerbahçe'den geldiğini belirterek, ''Fırsatları değerlendirmek gerek. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için çok mutluyum, ayrıca beni memnun edecek bir para kazanacağım'' şeklinde konuştu. İspanya Milli Takımı'nda teknik direktörü olan ve şimdi de Fenerbahçe'de birlikte olacakları Luis Aragones ile düne kadar hiçbir şekilde Fenerbahçe konusunu konuşmadıklarını kaydeden Güiza, ''Luis ile ilk defa dün konuştum. Bana telefon ederek tebrik etti ve çok memnun olduğunu söyledi. Hemen beni kadroda görmek istiyor ama ayın 12'sine kadar izinliyim'' açıklamasında bulundu.
     ''Türkiye'de hiç maç yapmadım. Hakkında hiçbir şey bilmiyorum'' dediği Fenerbahçe'de sadece Roberto Carlos'u tanıdığını ve son günlerde hemen hemen her gün telefonla kendisiyle görüştüğünü ifade eden İspanyol golcü, ''Roberto bana Fenerbahçe ve İstanbul için olağanüstü güzel konuştu. Taraftarın 90 dakika oturmadan maçı izlediğini ve çok güzel bir atmosfer olduğunu söyledi. Ayrıca yemekler de harikaymış. Ben zaten kebaba bayılıyorum. Yemek problemim olmaz'' dedi.
     Güiza, gelecek pazartesi günü İstanbul'a eşi, avukatı, menajeri ve belki de babası ile birlikte gideceğini belirtip, Fenerbahçe'nin kendisine çok güzel, büyük bir ev de verdiğini kaydetti.

Bu haber 243 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,154 µs