En Sıcak Konular

SKIBBE: GALATASARAY'DA MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ

8 Temmuz 2008 12:43 tsi
SKIBBE: GALATASARAY'DA MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe, sarı-kırmızılı takımla sezon sonunda şampiyonluk kupasını kazanmak istediğini söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe, sarı-kırmızılı takımla sezon sonunda şampiyonluk kupasını kazanmak istediğini söyledi.
     Büyükçekmece Kültür Park'taki Kemal Sunal Anfi Tiyatrosu'ndaki 9. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışına katılan Alman teknik adam, burada yaptığı açıklamada yeni sezonda Galatasaray'ı çalıştırmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
     Yeni sezon hazırlıklarına yaklaşık 10 gündür İstanbul'da devam ettiklerini hatırlatan Skibbe, ''Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İzinli olan milli oyuncularımızın katılmasıyla birlikte yurt dışındaki kampta iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Galatasaray camiasıyla çok güzel bir sezon geçirip mutlu sona ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
     Skibbe, Avustralyalı futbolcu Harry Kewell'ı kadrolarına kattıklarını, birkaç oyuncu transferi için de çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
     Alman çalıştırıcı, festivale katılmaktan mutlu olduğunu da belirterek, ''Çok güzel ve canlı bir festival. Daha önce bir çok ülkeye gittim, ama böyle bir festival görmemiştim'' dedi.
     Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise kendisinin de Galatasaray kongre üyesi olduğunu vurgulayarak, Alman teknik adamın Galatasaray'ı şampiyon yapacağına inandığını ifade etti. 
     Skibbe, açılış töreninde Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Almanya'nın FC Schalke 04 takımının onursal başkanı Gerhard Rehberg, Folklor Kurumu Başkanı Tahsin Öztiryaki, gazeteciler Hıncal Uluç ve Abbas Güçlü ile birlikte festival ateşini yaktı.
     Festivalde ayrıca Skibbe'ye kaymakam Gündüz ve Belediye Başkanı Akgün çeşitli hediyeler verdiler.
     Bu arada Rehberg de Hasan Akgün'e, Schalke 04'de forma giyen Halil Altıntop'un 19 numaralı formasını hediye etti.

GALATASARAY HAZIRLIKLARININ İSTANBUL BÖLÜMÜNÜ TAMAMLADI

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, çalışmalarının İstanbul'daki bölümünü tamamladı.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, koşunun ardından istasyon ve pas çalışması yaparlarken, yarı sahada çift kale maç ile de idmanı tamamladılar.
     Çift kale maçta futbolcuların attığı şık goller taraftarın alkışını alırken, atılan goller sonrası teknik direktör Skibbe de oyuncularını alkışladı.
     Tedavileri devam eden Uğur ile Serkan takımdan ayrı koşu yaparken, dünkü antrenmanda sakatlanan Hasan Şaş ile Orkun ise idmana katılamadı.
     Orkun'un tesislerde tedavi olduğu bildirilirken, dün dizinden sakatlanan Hasan Şaş'ın MR'ının çekildiği öğrenildi.
     Çalışmalarının İstanbul bölümünü tamamlayan Galatasaray'da futbolcular yarını izinli geçirdikten sonra perşembe günü kamp çalışmaları için Almanya'ya gidecekler.
     Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın sponsorlarından Samsung firması tarafından, antrenman sonunda teknik direktör Michael Skibbe ile yardımcısı Edwin Boekamp'a birer cep telefonu hediye edildi.



Bu haber 436 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,560 µs