En Sıcak Konular

Süper Kupa Finali Bu Gece

5 Ağustos 2007 16:15 tsi
Süper Kupa Finali Bu Gece Dev kapışmada Beşiktaş ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.Maçı Show TV naklen verecek

Dev maç  TSİ 21.00’de başlayacak.

İŞTE KADROLAR
Fenerbahçe
Serdar
Önder
Can
Edu
R. Carlos
Deivid
Aurelio
Deniz
Alex
Uğur Boral
Kezman

Beşiktaş
Hakan
A.Tandoğan
İbrahim Kaş
S.Kurtuluş
Tello
M.Yozgatlı
Koray
Delgado
İbrahim Akın
Can Erdem
Bobo

Stat: Rhein Energie
Saat: 21.00
Yayın: Show TV
Hakem: Fırat Aydınus

İLK KUPA BEŞİKTAŞ’IN

TFF tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz yıllardaki Cumhurbaşkanlığı Kupası statüsünde, lig ve kupa şampiyonlarını karşı karşıya getiren Süper Kupa'nın ilk sahibi Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlılar, geçen sezon başında Almanya'nın Frankfurt kentinde Galatasaray ile yapılan maçı Mert Nobre'nin golüyle 1-0 kazanarak, kupanın ilk sahibi olmuştu.

ŞİMDİ GÖSTERİ ZAMANI

Sezona büyük ümitlerle gir en ezeli rakipler bu gece ilk kupa için kozlarını paylaşırken özellikle orta sahanın yükü hayli ağır olacak. Fenerbahçe’nin beyni Alex, sakatlığı atlatıp tamamen sorunları geride bırakırken, takımının da en önemli kozu durumunda. Beşiktaş’ta da Tello’ya bu karşılaşmada çok iş düşecek. Şilili yıldız, bu geceki karşılaşmanın yıldızı olacağından emin görünüyor.

KUPAYI ALACAĞIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Süper Kupa'yı müzelerine götüreceklerini iddia etti. Zico, "Ezeli rekabetin bir örneğini daha yaşayacağız. Ama kupayı biz müzemize götürmek istiyoruz. Çünkü bunu yapacak gücümüz var" diye konuştu. 

SAĞLAM DA İDDİALI

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la oynanan bütün karşılaşmaların kendileri için hangi şartlarda olursa çok önemli olduğunu söyledi. Sağlam, "Camiamızı mutlu edebilmek için bu karşılaşmayı kazanıp sezonun ilk kupasını müzemize götürmek istiyoruz. O yüzden bu istekle maça hazırlandık, kupayı alacağız" diye konuştu.

GÖZLER YILDIZLARDA

Sezona yeni yıldızları kadrolarına katarak giren iki ezeli rakip bu gece ilk resmi ve en ciddi sınavlarına çıkıyorlar. Fenerbahçe'de hemen herkes, "İlk resmi maçımda gol atacağım" diyen dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos'un ne yapacağını merak ediyor. Colin Kazım, Vederson, Ali Bilgin, Gökhan, İlhan gibi yeni transferler de dikkatleri üzerinde toplayacak.

TAM BİR ŞÖLEN

Beşiktaş'ta da durum pek farklı değil. Cisse, Tello, Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Hakan Arıkan gibi starları kadrosuna dahil eden Siyah-Beyazlılar'da bu isimler ilk derbilerinde kalitelerini konuşturmak istiyorlar. Son transfer Diatta ise kadroda yok. Otoriteler, bu akşamki maçın tam anlamıyla bir yıldızlar geçidi olacağı ve nefesleri keseceği iddiasında.

RÜŞTÜ’NÜN EN ZOR MAÇI

Süper Kupa maçı, Beşiktaş'ın yeni file bekçisi Rüştü Reçber için ayrı ve çok özel bir anlam taşıyor. Hafif sakatlığı bulunan deneyimli file bekçisi, teknik heyetin görev vermesi durumunda, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı ilk kez Beşiktaş formasıyla sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Rüştü, “Bu maçta oynamayı çok istiyorum. Meslek yaşantımın ilginç bir anı olacak” şeklinde konuştu.

FENER'DE 5 EKSİK VAR

Kanarya'yı Süper Kupa finali öncesi eksikler düşündürüyor. Fener'de, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Tümer'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Appiah, Semih ve Kemal ile ülkesinden yeni dönen Lugano, Almanya'ya götürülmedi. Kafilede Alex, Ali Bilgin, Can, Kazım, Deivid, Deniz, Edu, Vederson, Gökhan, Gürhan, İlhan, Kezman, Aurelio, Önder, Roberto Carlos, Selçuk, Serdar, Uğur ve Volkan Demirel bulunuyor. Beşiktaş'ta da Diatta ile sakatlıkları nedeniyle Gökhan Zan, Mehmet Sedef ve Murat Şahin kadroda yer almıyor. 



Bu haber 519 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,636 µs