En Sıcak Konular

TFF BAŞKANI DOĞAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

7 Temmuz 2008 12:01 tsi
 TFF BAŞKANI DOĞAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR Bodrum'da önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Hasan Doğan, son yolculuğuna uğurlanıyor.

İSTANBUL - Bodrum'da önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Hasan Doğan, son yolculuğuna uğurlanıyor.
     Hasan Doğan için, 143 gün süreyle başkanlık yaptığı TFF'nin İstanbul 4. Levent'teki merkez binasında tören düzenlendi.
     Federasyon binasının bahçesinde düzenlenen törene ailesi, akrabaları ve yakınlarının yanı sıra, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, UEFA Asbaşkanı ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, federasyon yöneticileri ve yetkilileri, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve teknik heyet, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp başkanları ve yöneticileri, sporcular, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.
     Hasan Doğan'ın Türk Bayrağı'na sarılı ve üzeri çiçeklerle kaplı tabutu önünde gerçekleştirilen törende konuşan oğlu Selim Doğan, "Ben onu örnek alarak yolundan ilerlemeye çalışacağım. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin" dedi.
     Törende söz alan Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, "Acısına dayanmak, boşluğuna tahammül etmek mümkün değil, ama onu sevenler nasıl milli maçlarda kenetlendiyse, bundan sonra da kenetleneceğiz'' diye konuştu.
     UEFA Asbaşkanı ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, "Yazık ki, Türk futboluna bu kadar emeği geçmiş, hoşgörü ile yaklaşarak önemli değerler kazandıracak değerli bir futbol adamını bu kadar kısa bir zamanda kaybettik" dedi.
     Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da ''Sözün bittiği, duyguların ifadesinin son derece zor olduğu bir an diye konuştu.
     Hasan Doğan için tören düzenlenen TFF'nin 4. Levent'teki merkez binasında taziye defteri de açıldı.
     Konuşmalar ve duanın ardından, Hasan Doğan'ın naaşı cenaze aracına götürülürken törene katılanlar tabuta karanfiller attı.
     Tabutu cenaze aracına kadar Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve federasyon yöneticileri ve töreni katılan diğer isimler taşıdılar.
     TFF Başkanı Hasan Doğan'ın naaşı, daha sonra konvoy eşliğinde TFF binasından götürüldü.
     Hasan Doğan'ın naaşı, bugün öğleyin Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Topkapı Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek.

TFF YÖNETİMİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

     Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın Cumartesi günü kalp krizi sonucu vefatının ardından Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün olağanüstü toplandı.
     Futbol Federasyonunun Levent'te bulunan binasında öğlen saatlerinde bir araya gelen yönetim kurulunun toplantısı yaklaşık 1,5 saat sürdü.
    Toplantı sonrası açıklama yapılmadı.
    Öte yandan, Futbol Federasyonu binasının bahçesindeki federasyon bayrağı da yas nedeniyle yarıya indirildi.



Bu haber 447 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,699 µs