En Sıcak Konular

GÜL TÜRK BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

6 Temmuz 2008 10:50 tsi
GÜL TÜRK BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Gül, Astana'dan Türkiye'ye hareketinden önce konakladığı Rixos Otel'de ziyaretini izleyen Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ASTANA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamındaki gelişmeleri, ''Her şey tabii ki kendi prosedürü içerisinde, Anayasamız, kanunlarımız, geleneklerimiz çerçevesinde devam eder'' şeklinde değerlendirdi.
     Gül, Astana'dan Türkiye'ye hareketinden önce konakladığı Rixos Otel'de ziyaretini izleyen Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Bir gazetecinin ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon ile ATO Başkanı Sinan Aygün'ün tutuklandıklarını hatırlatarak, ''Son gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ'un Genelkurmay Başkanlığı görevine erken başlaması söz konusu olabilir mi'' sorusu üzerine, ''Siz de tahmin edersiniz ki bu konularda konuşmamı beklemezsiniz. Gazeteci olarak siz soracaksınız tabii ki. Her şey tabii ki kendi prosedürü içerisinde, anayasamız,kanunlarımız, geleneklerimiz çerçevesi, içerisinde devam eder'' dedi.
     Cumuhrbaşkanı Gül, Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile dün yaptığı sohbetin ve Sarkisyan'ın Dünya Kupası elemelerinde oynanacak Ermenistan-Türkiye maçına ilişkin davetinin sorulması üzerine de liderlerle hem ayaküstü hem de ikili görüşmeler yaptıklarını söyledi. Gül, Sarkisyan ve Aliyev ile yaptıkları sohbetin nezaket görüşmeleri şeklinde geçtiğini ifade etti. Sarkisyan'ın maç davetine ilişkin mektubunu aldığını, kendisine de ilettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, daveti değerlendirdiğini bildirdi. Gül, ''Maça gidecek misiniz?'' sorusu üzerine, ''değerlendirilecek'' yanıtını verdi.


Bu haber 401 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,867 µs