En Sıcak Konular

''ERUYGUR'UN SAĞLIĞI İYİYE GİDİYOR''

5 Temmuz 2008 02:26 tsi
''ERUYGUR'UN SAĞLIĞI İYİYE GİDİYOR'' Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Sekreter Yardımcısı Avukat Kazım Arslan, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi.

İSTANBUL - Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Sekreter Yardımcısı Avukat Kazım Arslan, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi.
     Emekli Orgeneral Eruygur'un tedavisinin sürdürüldüğü Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Arslan, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Eruygur'un istirahate çekildiğini belirterek, ''Şu anda anormal bir durum yok. Sağlığı iyiye gidiyor. Sadece tansiyonla ilgili bir problemi vardı. Şu anda uykuda kendisi'' diye konuştu.
     Doktorlardan aldığı bilgiye göre, telaş edilecek herhangi bir durum olmadığını söyleyen Arslan, ''Gayet iyi gidiyor. Büyük bir olasılıkla yarına (bugüne) kadar kontrolden geçirildikten sonra sorgulaması devam edecek'' dedi.
     Bir gazetecinin, ''Görüşmenize izin verildi mi?'' sorusu üzerine Arslan, görüşmesi için izin verildiğini, ancak uykuda olan Eruygur'u uyandırmak istemediğini söyledi.
     Arslan, şöyle devam etti:
     ''Gece burada kalacağı, herhalde öğleye doğru bir normalleşmenin olacağı, tansiyon probleminin düzeleceği söyleniyor. Tansiyonunun şu anda 13 olduğu söylendi Zaten daha önce de tansiyon sorunu vardı. Tansiyon hapı da kullanıyordu. Tabii bu havanın gerilim ortamı içinde tansiyonu yükselmiş. Daha sağlıklı bir durumda ifadesi alınabilsin diye buraya gönderilmiş.''
     Avukat Kazım Arslan, emekli Orgeneral Eruygur'un, hastanenin 4. katındaki Acil Dahiliye servisinde tedavisinin sürdürüldüğünü söyledi.
     Bir gazetecinin, ''Tansiyonu ne zaman çıktı?'' şeklindeki sorusuna da Arslan, ''Savcılık sorgusundan önce'' yanıtını verdi.

Bu haber 283 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,544 µs