En Sıcak Konular

BARDAKOĞLU'NDAN 'BİRLİK' ÇAĞRISI

25 Ekim 2007 18:48 tsi
BARDAKOĞLU'NDAN 'BİRLİK' ÇAĞRISI Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, ''Bu hain saldırıları, aynı zamanda bizi birbirimize düşürmeye matuf bir plan ve oyun olarak görüyorum'' dedi.

ANKARA - Seval Ocak / Tuba Karahan - Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, ''Bu hain saldırıları, aynı zamanda bizi birbirimize düşürmeye matuf bir plan ve oyun olarak görüyorum'' dedi.
Bardakoğlu, terör saldırısı sonrasında düzenlenen terörü protesto gösterilerine yönelik olarak cami ve din hizmetlerinde birlik, beraberlik ve itidal çağrısı yapılacağını bildirdi.
Bardakoğlu, böyle zor durumlarda vatandaşların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirterek, karşılıklı sevgi, kardeşlik ve sağduyunun korunabilmesi durumunda Türkiye'nin üstesinden gelemeyeceği tehlike olmadığını söyledi.

"HAİN EMELLERİN OYUNUNA GELMEYELİM"
Bardakoğlu, 29 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağını belirterek, ''Bu günlere kadar esenlik içerisinde büyük devletler kurarak gelebilmişsek bunu hep o karşılıklı sevgi ve saygıya borçluyuz''dedi. 
Cumhuriyet için bütün Türkiye'nin birlikte savaştığını kaydeden Bardakoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Cumhuriyetimizin kazanımlarını, bir arada mutlu bir şekilde yaşarken, birliğimizi, dirliğimizi adeta hedef alan bu hain saldırılar bizi fevkalade etkilemiştir. Ancak, biz nice badireler atlattık, yine atlatırız. Yeter ki kendimize ve aramızdaki bağa olan güvenimiz, karşılıklı sevgi ve saygımız, kardeşliğimiz devam etsin. Bu hain saldırıları, aynı zamanda bizi birbirimize düşürmeye matuf bir plan ve oyun olarak da görüyorum. Böyle durumlarda sadece duyguyla değil, aynı zamanda akılla ve basiretle hareket etmemiz gerekir.''

Bu haber 453 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,318 µs