En Sıcak Konular

FENERBAHÇE YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

29 Haziran 2008 14:02 tsi
 FENERBAHÇE YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 futbol sezonunun hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

İSTANBUL - Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 futbol sezonunun hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
     Samandıra'daki tesislerde antrenör Önder Özen yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir buçuk saat süren yeni sezonun ilk çalışmasına 15 futbolcu katıldı.
     Takım halinde koşuyla başlayan çalışmada futbolcular, bir süre esneme hareketleri yaptıktan sonra 5'erli gruplar halinde koşu yaparak idmanı tamamladı.
     Havanın sıcak olması nedeniyle futbolcular çalışmanın son bölümünde tişörtlerini çıkararak koşarken, antrenman sonunda da bol miktarda su tüketerek serinlemeye çalıştılar.
     Antrenmanda yer almayan Roberto Carlos ve Edu'nun yarın veya önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor. Milli futbolcuların da kendilerine verilen izinden sonra takıma katılacakları ifade edildi.
     Sarı-lacivertlilerin ilk antrenmanında Alex, Maldonado, Kezman, Deivid, Vederson, Selçuk, Deniz, Ali, Önder, Yasin, İlhan, Can, Gürhan ile kaleciler Volkan Babacan ve Mert yer aldı.
     Bu arada, ön sözleşme imzalanan teknik direktör Aragones göreve başlayana kadar, geçen sezonun teknik heyetinden kalan Özen'in takımı çalıştıracağı bildirildi.
     Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza ilk gün temposuna ayak uyduramadı.
     Antrenmanın yaklaşık 1 saat 15 dakikalık bölümünde yer alan takım kaptanı, uzun mesafeli koşu yaptığı gruptan koparak bir süre hafif tempo koştu ve antrenör Özen'in bilgisi dahilinde tesislere girdi. 
    Kaleciler Volkan ve Mert ile Maldonado da çalışmanın son bölümlerine doğru düşük tempoda koştu.
     Sakatlığı nedeniyle (A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosundan da çıkarılarak tedavisine başlanan Gökhan Gönül'ün, kontrolü için Almanya'ya gittiği bildirildi.
     Sarı-lacivertli ekibin sezon başı sağlık muayenelerine de katılmayan Kemal Aslan ilk antrenmanda da yer almadı.
     Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, Kemal'in nerede olduğu yöndeki soruya, ''Şu anki kadromuz bu'' yanıtını verirken, bu durum son 6 sezondur sarı-lacivertli ekibin kadrosunda yer alan Kemal'in takımdan gideceği yönünde değerlendirildi.
     Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampına kadar her gün yapacağı çift antrenmanlarla sürdürecek.

FENERBAHÇE, BURAK YILMAZ İLE SÖZLEŞME İMZALADI:

     Fenerbahçe'nin Manisaspor'dan transfer ettiği forvet oyuncusu Burak Yılmaz, sarı-lacivertli kulüple 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
     Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düzenlenen imza törenine 7 numaralı formayı giyerek katılan Burak, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Burak imza töreninin ardından sahada basın mensuplarına poz verdi.
     İmza törenine Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu ve Genel Sekreter Vedat Olcay da katıldı.
     Sarı-lacivertlilerin yeni transferi, bu akşam takımıyla ilk antrenmanına çıkacak.
     İmza töreninin ardından soruları yanıtlayan Burak, daha önceki futbol yaşamında sıkça saha dışı yaşamının gündeme geldiği hatırlatılarak yöneltilen, ''İki farklı dönemdeki Burak arasında fark var mı?'' şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:
     ''İnsanlar biri bin yaptığı için her şey çok abartılıyordu. Tabii ki benim de hatalarım vardı. Ama artık kendimi çok iyi biliyorum. Manisaspor'a gittikten sonra hem futbol hem sosyal olarak kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Farklı bir Burak olarak farklı bir şekilde bundan sonra kendimi göstereceğimi düşünüyorum.''
     Fenerbahçe'nin diğer takımlara göre daha zor olduğu ifade edilerek yöneltilen soruya da Burak, ''Bu savaşın içinde sonuna kadar tabii ki de varım'' yanıtını verdi.
     Burak Yılmaz, Fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.



Bu haber 411 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,288 µs