En Sıcak Konular

MİLLİLER, ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

26 Haziran 2008 16:45 tsi
MİLLİLER, ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI 13. Avrupa Şampiyonası finallerinde büyük bir başarı elde ederek yarı finale çıkan ve şanssız bir şekilde Almanya'ya elenen (A) Milli Futbol Takımı İstanbul'a geldi.

İSTANBUL - 13. Avrupa Şampiyonası finallerinde büyük bir başarı elde ederek yarı finale çıkan ve şanssız bir şekilde Almanya'ya elenen (A) Milli Futbol Takımı İstanbul'a geldi.
     Türk Havayolları'nın ''Edirne'' isimli uçağıyla Devlet Konukevi'nin önüne gelen millileri burada Türk bayraklarıyla karşılayan taraftarlar, çiçek vererek ''Hoşgeldin'' dediler.
     Alkışlarla uçaktan inen millileri havalimanı personeli de yalnız bırakmadı.
     Devlet Konukevi'nin dışında toplanan vatandaşlar da tezahüratlarıyla millileri bağırlarına bastılar.
     Uçağın kapısından ilk olarak Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim birlikte çıktı. Doğan ve Terim alkışlarla karşılandı.

TAKSİM'DE SEVGİ GÖSTERİSİ

     (A) Milli Futbol Takımı'na, Taksim'de binlerce futbolsever sevgi gösterilerinde bulundu.
Milli takımın Taksim Meydanı'na geleceğini duyan futbolseverler, öğleden sonra Taksim ve çevresine akın etti. Meydanda kurulan sahnede Demet Akalın, şarkılarıyla, millileri bekleyen kalabalığı coşturdu. Üstü açık çift katlı otobüsle meydana gelen milli takım kafilesini adeta şampiyon gibi karşılayan vatandaşlar, yaklaşık bir aydır televizyonda maçlardan izledikleri futbolcuları yakından görebilmek ve heyecanlarını paylaşabilmek için otobüsün etrafını sardı.

UEFA'DAN ÜÇÜNCÜLÜK MADALYASI

     Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, İstanbul'dan Avrupa Şampiyonası'na giderken ''Başımız dik döneceğiz'' dediklerini hatırlatarak, ''Bunu başardık. Türk Milli Takımı, 2010'daki Dünya Şampiyonası ya da 2012'deki Avrupa Şampiyonası'ndan birinden şampiyon olarak dönecek'' dedi.
Birçok takımın elendiği turnuvadan, Almanları titrete titrete elendiklerini kaydeden Kızıl, ''Aslında vedanın en güzeli kupayı almaktı, ancak çıktık aslanlar gibi mücadele ettik. Tüm dünyanın sevgisini kazandık. Eminim ki 2010 veya 2012'de Türkiye bir şampiyonluk kazanacaktır. Türk Milli Takımı bunun sinyalini verdi. Çılgın Türklerin ne olduğunu tüm dünyaya gösterdik'' diye konuştu.
Kızıl, UEFA'nın, turnuvada yarı finalde elenen iki takıma da üçüncülük payesi verdiğini vurgulayarak, ''Bize bronz madalyamızı verdiler. Üçüncü olarak turnuvayı kapattık'' açıklamasını da yaptı.

 



Bu haber 430 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,277 µs