En Sıcak Konular

ŞENES ERZİK: ''BU TAKIMLA GURUR DUYMAK LAZIM''

26 Haziran 2008 13:00 tsi
ŞENES ERZİK: ''BU TAKIMLA GURUR DUYMAK LAZIM'' UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, (A) Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde yarı finalde oynadığı futbol ve tüm turnuva boyunca göstertiği performansla gurur duyduğunu söyledi.

İSTANBUL - UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, (A) Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde yarı finalde oynadığı futbol ve tüm turnuva boyunca göstertiği performansla gurur duyduğunu söyledi.
     Erzik, Almanya maçından sonra milli takımla ilgili sürekli övgü dolu sözler duyduğunu ifade ederek, ''Maçtan sonra ve şu ana kadar tüm konuştuğum kişiler bana; 'Siz daha iyiydiniz, daha iyi oynadınız. Genç oyuncuların konsantrasyon eksikliği ve hatalardan gol yediniz. Bize göre siz daha iyi takımsınız, siz turnuvanın en iyi performans gösteren takımısınız' diyorlar. Konuşmalar sırasında övgüden başka bir şey almadım, bu da beni konumumdan dolayı çok mutlu etti'' dedi.
     Başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere bütün oyuncuları tebrik ettiğini dile getiren Şenes Erzik, ''Bütün sıkıntılara, sakatlıklara ve cezalara rağmen dört dörtlük bir performans gösterdiler. Yarı final değil, finali hak etti bu çocuklar, hepsine teşekkür etmek istiyorum. Gelecek günler onların. Bu takımla gurur duymak lazım, gelecekte çok daha iyi işler başaracaklar, buna eminim. Bu takım iyi ellerde gelecekte finallere yükselir, finali de kazanır'' diye konuştu.
     Erzik, teknik direktör Fatih Terim'in görevinden ayrılmaması gerektiğini belirterek, ''Hoca bırakmamalı'' dedi.
     Terim'in bu kararını basın toplantısında söylemediğine dikkat çeken Şenes Erzik, ''Herhalde oyuncularıyla böyle bir konuşması olmuş. Kendisinin bırakmaması, tam tersine bu kurduğu gençlerden oluşan takımı büyük başarılara onun götürmesi gerektiğini düşünüyorum. O futbolcularına, futbolcuları ona inandı. Devam etmeliyiz, ilk etap FIFA olarak büyük önem verdiğimiz Afrika'da 2010 Dünya Kupası finalleri. İnşallah Fatih Terim ile o şampiyonada final oynarız'' diyerek sözlerini tamamladı.


Bu haber 413 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,536 µs