En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ: 2 - LİVERPOOL: 1

24 Ekim 2007 23:59 tsi
BEŞİKTAŞ: 2 - LİVERPOOL: 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda Beşiktaş, İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 yenerek grubundaki ilk 3 puanını aldı.

İSTANBUL - Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda Beşiktaş, İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 yenerek grubundaki ilk 3 puanını aldı.
Hızlı başlayan karşılaşmada golü bulan taraf Beşiktaş oldu. 13. dakikada Tello'nun başlatığı ve Bobo'nun sürüklediği atak sonrası Liverpool savunmasının uzaklaştırmak istediği top, Serdar Özkan'ın önünde kalırken, genç oyuncu meşin yuvarlağı filelere göndererek, takımının Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü attı.
Beşiktaş, öne geçtikten sonra Liverpool'un baskısı karşısında zor anlar yaşadı ve kalesinde üst üste pozisyonlara engel olamadı. İlk yarının uzatma bölümünde rakibinin baskısını kıran ev sahibi takım, ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.
Yakaladığı pozisyonlarla ikinci golün sinyalini veren Beşiktaş, 82. dakikada ani geliştirdiği atakta farkı 2'ye çıkarmayı bildi. Sol kanatta topu taşıyan günün başarılı isimlerinden İbrahim Üzülmez'in pasında Bobo, iki rakibini geçtikten sonra kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. Liverpool, 2 dakika sonra Gerrard'ın kafa golüyle farkı 1'e indirince, Beşiktaş son dakikaları sıkıntılı geçirdi. Beşiktaş, uzatma dakikalarında rakibinin baskısı karşısında başarılı oynadı ve karşılaşmayı 2-1 kazanarak gruptaki ilk galibiyetini aldı. 

 

BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ İSPANYOL BASININDA

MADRİD - Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Liverpool'u 2-1 yendiği maçla ilgili İspanyol basınında yapılan yorumlarda, ''Düzenli bir ekip ve İnönü cehennemi, Avrupa 2.si Liverpool'a çok geldi'' denildi. ''Beşiktaş, Kırmızılar'ı zor bir duruma soktu'' başlığın atan Marca gazetesi, Liverpool'un İstanbul'da ''adil bir yenilgi'' aldığını yazdı. Gazete, Beşiktaş'ın en iyileri olarak kaleci Hakan Arıkan, Alvaro Tello ve Bobo'yu gösterdi.

UEFA: MAÇIN ADAMI SİYAH-BEYAZLI BOBO

İSTANBUL - Beşiktaş Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup ederek 3 puanla tanışırken, UEFA karşılaşmanın adamı olarak 1 asist ve 1 gol atan Bobo'yu gösterdi.

SAĞLAM: ''GALİBİYETİ ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN EDİYORUZ''
İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oyuncularının, Liverpool karşısındaki 3 puanın önemini bilerek çok üst düzeyde mücadele ettiklerini söyledi. Sağlam, ''Bu galibiyet ülkemiz için çok anlamlıydı. Galibiyeti bugüne kadar vatanın korunması için mücadele veren tüm şehitlerimize ve halen korumakta olan askerlerimize armağan ediyoruz''dedi.



Bu haber 436 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,103 µs