En Sıcak Konular

NİHAT KAHVECİ MİLLİ TAKIM KAMPINDAN AYRILDI

22 Haziran 2008 17:11 tsi
NİHAT KAHVECİ MİLLİ TAKIM KAMPINDAN AYRILDI 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltı atışları sonrasında eleyen (A) Milli Takım'nda, golcü oyuncu Nihat Kahveci sakatlığı yüzünden bugün kamptan ayrıldı.

ANKARA - 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltı atışları sonrasında eleyen (A) Milli Takım'nda, golcü oyuncu Nihat Kahveci sakatlığı yüzünden bugün kamptan ayrıldı.
     Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Nihat Kahveci'nin yapılan muayenelerinde, ileri tetkik ve konsültasyonları neticesinde sağ uyluk ön grup adalelerinden birinin üst yapışma bölgesinde zorlanmaya bağlı 3. derece rüptür (yırtık) tespit edildiği ve tendon bütünlüğünün tamamen ortadan kalktığının anlaşıldığı belirtildi.
     Nihat'ın durumuyla ilgili olarak kulübü Villareal'in sağlık heyetine gerekli bilgi ve dokümanların iletildiği ifade edilen açıklamada, söz konusu sakatlığı sebebiyle cerrahi müdahale dahil tüm tedavilerini ve rehabilitasyon sürecini İspanya'da gerçekleştirecek milli futbolcunun, öğleden sonra kamptan ayrıldığı bildirildi.
     Sol diz iç yan bağlarındaki problem nedeniyle tedavisi süren Servet Çetin'in de yarı finalde Almanya ile oynanacak maçta forma giymesinin çok düşük bir ihtimal olduğu ifade edildi.
     Milli takım sağlık ekibi tarafından diğer sakat oyuncularla ilgili de şu bilgiler verildi:
     Emre Belözoğlu: Salondaki çalışmalarını sürdüren futbolcu bugün akşam idmanında sağlık ekibi denetiminde saha çalışmasına çıkacak.
     Tümer Metin: Kasık ağrısı problemiyle tedavi gören oyuncunun saha antrenmanlarına sağlık ekibi denetiminde devam edilecek.
     Emre Güngör: Turnuvayı kapatan futbolcunun tedavisine sabah-akşam çift seans olarak devam ediliyor.
     Açıklamanın son bölümünde ise Hırvatistan maçında küçük sağlık problemleri yaşayan Mehmet Topal, Rüştü Reçber, Semih Şentürk, Gökdeniz Karadeniz'in tedavilerinin sürdüğü ve şu an itibariyle oynamalarına engel bir durumun görülmediği belirtildi.

Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,476 µs