En Sıcak Konular

ZİCO: ARAGONES'İ TANIYORUM, UMARIM Kİ BAŞARILI OLUR

22 Haziran 2008 17:27 tsi
 ZİCO: ARAGONES'İ TANIYORUM, UMARIM Kİ BAŞARILI OLUR Zico, yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başına geçeceği öne sürülen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones'i tanıdığını ve sarı-lacivertli kulübe gelmesi halinde başarılı olmasını umduğunu belirtti.

İSTANBUL - Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezilyalı teknik direktör Zico, yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başına geçeceği öne sürülen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones'i tanıdığını ve sarı-lacivertli kulübe gelmesi halinde başarılı olmasını umduğunu belirtti.
     İnternetteki Fenerbahçe taraftar sitesi ''www.antu.com''a konuşan Zico, ''Sizden sonra takımın başına büyük ihtimalle İspanyol Luis Aragones gelecek. Kendisiyle ilgili ne demek istersiniz'' sorusu üzerine, ''Aragones'i tanıyorum tabii ki. Şu anda zaten İspanya Milli Takımı ile kendisini takip ediyoruz. Büyük isimlerden bir tanesi. Geldiği zaman da umarım ki Fenerbahçe'de başarılı olur'' dedi. 
    Zico, İstanbul'a eşyalarını toplamak için geldiğini kaydederek, ''Buraya geldiğimde benimle birlikte kimse olmadı. Kimse eşyalarımı toparlamamda, buradaki düzenimi ülkeme taşımamda bana yardımcı olmadı. Mesela evimin anahtarını kime bırakacağımı bile bilmiyorum. Düşünün yani'' dedi.
     Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe ile neden anlaşamadığı sorusunu ise ''Bizim sıkıntımız daha fazla teknik ekiple ilgili ufak tefek anlaşmazlıklar olması oldu. Görüşmeler, bu anlaşmazlıklar sonucunda, çalışmanın bir ekip çalışması olduğunu göz önüne alarak olumsuz olunca anlaşma sağlanamadı'' diye konuştu.
     Zico, ''Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe devam etseydiniz hangi bölgelere takviye isterdiniz'' sorusuna verdiği yanıtta ''Yani ben kalsaydım 4-5, belki de daha fazla takviye yapılması gerekebilirdi'' dedi.
     Maldonado konusuna da değinen Zico, ''Maldonado çok yetenekli bir oyuncu. Onu ben yakından tanıdığım ve geçmişini de takip ettiğim için, eğer ona gerekli sabır gösterilirse, destek de verilirse o seneye özellikle Fenerbahçe'nin en önemli futbolcularından biri olabilir. Onun hem insan olarak kalitesine hem de mevkisinde futbolcu olarak kalitesine ben oldukça güveniyorum. Zaten öyle olmasaydı Brezilya gibi bir ülkede 3-4 sene oynadığı mevkinin en iyi futbolcusu seçilmezdi'' dedi.

ZICO ÜLKESİNE DÖNDÜ

     Fenerbahçe ile yolları ayrılan teknik direktör Zico, İstanbul'daki işlerini tamamlayarak ülkesine döndü.
     Eşyalarını toplamak için geldiği İstanbul'da işlerini tamamlayan Brezilyalı teknik adam, Atatürk Havalimanı'ndan uçakla Fransa aktarmalı olarak Brezilya'ya gitti.
     Sarı-lacivertli takımı 2006-2007 ve 2007-2008 futbol sezonlarında çalıştıran Brezilyalı teknik adam, ilk sezonunda Fenerbahçe'yi Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa, ikinci sezonunda da Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale taşımıştı.



Bu haber 420 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,656 µs