En Sıcak Konular

ARDA TURAN: CEZALIYIM AMA FARK ETMEZ

21 Haziran 2008 14:30 tsi
ARDA TURAN: CEZALIYIM AMA FARK ETMEZ Türkiye Milli Takımı'nın başarılı futbolcusu Arda Turan, gol yedikten sonra koşarak topu aldığını ve umudunu yitirmediğini söyledi.

VİYANA - 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda normal süresi 0-0, uzatma dakikaları 1-1 biten karşılaşmada, penaltı atışları sonucu Hırvatistan'ı 3-1 yenerek adını yarı finale yazdıran Türkiye Milli Takımı'nın başarılı futbolcusu Arda Turan, gol yedikten sonra koşarak topu aldığını ve umudunu yitirmediğini söyledi.
     Yarı finalde Almanya karşısında forma giyemeyecek olmasının önemli olmadığının altını çizen Arda Turan, ''Biz 23 kişiyiz, ancak 11 kişi oynuyoruz'' dedi.
     Takım halinde başarı geldiği zaman, bireysel performanslarının üst düzeye çıkacağını daha önce söylediğini ifade eden Arda, ''Semih ile Nihat attığı goller nedeniyle dikkatleri çekti, ancak biz bir takımız. Gökhan Zan sakat sakat oynadı, Servet'in durumu malum. Çok şükür bir ilki başardık'' diye konuştu.
     Bir ilki başardıkları için çok mutlu olduklarını belirten Arda, ''Lütfen dozunda sevinelim, insanlarımız ölmesin. İyi rakipleri geçtik, yapılamaz denilenleri yaptık. İnşallah final oynarız'' dedi.
     Çek Cumhuriyeti maçında 2 gol birden atarak Türkiye'nin çeyrek finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan Nihat Kahveci de yaptığı açıklamada, ''Herkes galibiyetin keyfini çıkartsın ve bize güvenmeye devam etsinler'' dedi.
     Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten milli futbolcu, son 3 maçta son dakikalarda attıkları gollerle galip gelmelerini de bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.
     Bundan sonra yeter demeyeceklerini belirten Nihat, şunları söyledi:
     ''Yeter demiyoruz. Buraya kadar geldik. Artık final oynamak istiyoruz. Rakip tam bir turnuva takımı ve çok güçlü bir takım. Bizim eksikliklerimiz var, ama herkes dünkü maçta olduğu gibi Almanya karşısında elinden geleni yapacak. Çok mutlu ve gururluyuz. Türk futbol tarihine geçtiğimiz için çok gururluyuz. bunun keyfini çıkartmalıyız, ama her zaman daha iyisini istemeliyiz.'


Bu haber 482 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,870 µs