En Sıcak Konular

MİLLİ SEVİNCE GÖLGE DÜŞÜRENLER

21 Haziran 2008 11:06 tsi
MİLLİ SEVİNCE GÖLGE DÜŞÜRENLER A Milli Futbol Takım'ındaki oyuncularımız ter döküp büyük sevinç yaşatırken,bu başarıyı kutladıklarını zanneden magandalar yurdun çeşitli yerlerinde yine kan döktüler.

SİVEREK'TE MAÇ SONRASI KUTLAMALARINDA YARALAMA

SİVEREK - (A) Milli Futbol Takımı'nın, 13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltılarla yendiği maçın ardından, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan sevinç gösterileri sırasında havaya açılan ateş sırasında, çenesine kurşun isabet eden kadın yaralandı.
     Camikebir mahallesinde, karşılaşmanın ardından kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabancalarla rastgele ateş edildi. Bu sırada mermilerden biri, evinin damında uyuyan Sultan Baylan'ın (55) çenesine isabet etti.
     112 acil servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk müdahalesi burada yapılan Baylan, daha sonra Şanlıurfa'ya sevkedildi. Baylan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

ADANA VE MERSİN'DE MAÇ KUTLAMALARINDA 4 YARALI

ADANA - Türkiye'nin, Hırvatistan'ı penaltılarla yenerek 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükselmesinin ardından Adana ve Mersin'de yapılan kutlamalarda, 4 kişinin yaralandığı bildirildi.
     Adana'nın Seyhan ilçesindeki Emek mahallesi'nde, bir apartmanın 3. katında oturan Elif Burak (20), gösterileri evinin balkonundan izlerken tabancayla yaralandı.
     Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kalçasından yaralanan Burak'ın, ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
     Mithatpaşa mahallesi 120. sokaktaki evinin damından kurusıkı tabancayla ateş etmek isteyen Mustafa Özkaya (62) ise kendi kendini yaraladı. Parmaklarından yaralanan Özkaya, özel bir hastaneye kaldırıldı.
     Öte yandan güvenlik güçleri, kentte silahlı kutlama yapanları belirlemek amacıyla cadde ve mahallelerde kamerayla çekim yaptı.
     Mersin'deki maç kutlamalarında da havaya açılan ateş sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.
     Siteler mahallesinde, tabancayla rastgele açılan ateş sonucu, evlerinin damında uyuyan Hüday Gündoğdu (12) çenesinden vuruldu.
     Ailesi tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gündoğdu, yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevkedildi.
     Tozkoporan mahallesinde oturan Ali Karakoyun da kutlamaları izlemek için çıktığı evinin balkonunda bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.
     Karakoyun, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İSTANBUL'DAKİ KUTLAMALARDA 5 YARALI

İSTANBUL - Türkiye'nin, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı eleyerek yarı finale çıktığı maçın ardından İstanbul'daki sevinç gösterilerinde silahla havaya rastgele açılan ateş sonucu 5 kişi vurularak yaralandı.
     Maçın ardından kentin çeşitli ilçelerinde düzenlenen sevinç gösterilerinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce havaya rastgele ateş açıldı.
     Açılan ateş sonucu, Üsküdar'da Duygu Kader Öztürk (10), Ümraniye'de İbrahim Hışoğlu (30) ve Ferhat Saraç (39), Güngören'de Murat Aysal (27), Fatih'te de Emel Aytürk (30) yaralandı.
     Bu kişilerden kolundan yaralanan Öztürk, sırtından vurulan Hışoğlu ve bacağından yara alan Saraç, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine; kolundan yaralanan Aysal Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma, koluna kurşun gelen Aytürk de Haseki Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

NİĞDE'DEKİ SEVİNÇ GÖSTERİLERİNE KAN DÜŞTÜ

NİĞDE - Türkiye'nin, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı eleyerek yarı finale çıktığı maçın ardından Niğde'deki sevinç gösterilerinde silahla havaya rastgele açılan ateş sonucu genç bir kız vurularak yaralandı.
     Maçın ardından düzenlenen sevinç gösterilerinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce Yukarı Kayabaşı Mahallesi'nde rastgele havaya ateş açıldı.
     Açılan ateş sonucu, sevinç gösterilerini evlerinin balkonundan izleyen Yasemin G. (25) karnından yaralandı.
     Yakınları tarafından Niğde Devlet Hastanesine kaldırılan Yasemin G'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ'TAKİ KUTLAMALARDA 1 YARALI

KAHRAMANMARAŞ - Türkiye'nin, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı eleyerek yarı finale çıktığı maçın ardından Kahramanmaraş'taki sevinç gösterilerinde açılan ateş sonucu genç bir kız göğsünden yaralandı.
     Maç sonrası Hacı Bayram Veli Mahallesi'nde, evlerinin damında bulunan 16 yaşındaki Gülperi Alcı, açılan ateşte göğsüne kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı.
     Ailesi tarafından Kahramanmaraş Devlet Hastanesine kaldırılan Alıcı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

 

 

 



Bu haber 406 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,401 µs