En Sıcak Konular

BAYKAL: BİZ İSLAMİYETİMİZDEN MUTLULUK DUYUYORUZ

20 Haziran 2008 15:35 tsi
BAYKAL: BİZ İSLAMİYETİMİZDEN MUTLULUK DUYUYORUZ Baykal, ''Türkiye'deki İslamiyetten şikayet etmek için kafanda başka bir İslamiyet olacak. Türkiye'deki İslamiyeti İran'dakiler, Afganistan'dakiler, Taliban dudak bükerek, beğenmez. Biz İslamiyetimizden mutluluk duyuyoruz'' dedi.

AYVALIK - Haluk Yüksel bildiriyor. CHP genel Başkanı Deniz Baykal, ''Türkiye'deki İslamiyetten şikayet etmek için kafanda başka bir İslamiyet olacak. Türkiye'deki İslamiyeti İran'dakiler, Afganistan'dakiler, Taliban dudak bükerek, beğenmez. Onlara göre mi İslamiyet yapacağız. Biz İslamiyetimizden mutluluk duyuyoruz'' dedi.
     Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Baykal, ''Ayvalılıklılar nasılsınız, kazancınız güzel mi, işler yolunda mı?'' diyerek sözlerine başladı.
     Meydandakilerden, ''Hayır'' yanıtını alan Baykal, ''O söyledikleri gibi kalkınma, refah, zenginleşme iki kat arttı, kişi başı gelir 10 bin doları geçti... Bunlar size yansı madı mı? 'Hepsi laf diyorsunuz', havada kaldı öyle mi? Ama birilerine geliyordur canım. Alanlar vardır değil mi? Birilerine yansımıştır'' dedi.
     Türkiye'deki ekonomik tablo ortadayken bu 6 yıllık dönemde dünyanın çok hızlı bir kalkınma gerçekleştirdiğini, Arjantin ve Brezilya'nın toparlandığını, Hindistan, Çin ve Rusya'nın zenginleştiğini ifade eden Deniz Baykal, ''Bizde ne oldu? Bütün tesisler elden, avuçtan çıktı. Türkiye, boynu bükük hale geldi'' dedi.
     CHP Genel Başkanı Baykal, Türkiye'de yolsuzlukların sona ermediğini, bunun bitirilmesi için milletvekili dokunulmazlığının mutlaka kaldırılması gerektiğini, ancak Hükümetin bunu aklından bile geçirmediğini öne sürerek, ''Niye? Başbakanın 11 tane dosyası var arkada. Ya böyle yönetim olur mu Allah aşkına. Kendi yargısının takip ettiği milletvekili, savcısının hesap sormak istediği başbakan olur mu? Olursa, işte böyle olur'' diye konuştu.
     Deniz Baykal, sözlerini, ''Türkiye laik, demokratik ve Atatürk Cumhuriyeti olarak var olmaya devam edecektir'' diyerek tamamladı.


Bu haber 411 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,879 µs