En Sıcak Konular

TERİM: BİR İLKE ADIMIZI YAZDIRMAK İSTİYORUZ

19 Haziran 2008 22:11 tsi
TERİM: BİR İLKE ADIMIZI YAZDIRMAK İSTİYORUZ Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finali'nde yarın Hırvatistan ile karşılaşacak olan (A) Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Fatih Terim, bir ilke adlarını yazdırarak, yarı finale çıkmak istediklerini söyledi.

VİYANA - Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finali'nde yarın Hırvatistan ile karşılaşacak olan (A) Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Fatih Terim, bir ilke adlarını yazdırarak, yarı finale çıkmak istediklerini söyledi.
     Terim, maçın oynanacağı Ernst Happel Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, "Bu nedenle tüm milletimizin ve burada bulunan gazetecilerin pozitif enerjisine ihtiyacımız var. Medya ile kavgam varmış gibi yansıtılıyor. Ben işini iyi yapan her medya mensubu ve haber emekçisine saygı duyuyorum. Eleştirilerin de bu işin bir parçası olduğunu biliyorum. Benim sorunum annelerin arkasına saklanıp da faullü yumruk atanlarla ve yalan haberle'' diye konuştu.
     Türk halkından silah atarak sevinmeyi bırakmalarını da isteyen Terim, ''Ne olur bizim sevincimizi başkasının üzüntüsü haline getirmeyin'' dedi.
     Sakat futbolcuların sayısının her geçen gün artığını ifade eden Terim, ''Servet'i de bugün buradaki üniversite hastanesine gönderdik ve bu futbolcumuzun çeyrek finalde kesinlikle oynayamayacağını, yarı finalde de oynama ihtimalinin az olduğunu öğrendik. Ancak bizim bir felsefemiz vardı baştan beri. Kalan oyuncularımızla yolumuza devam etmek. Çünkü biz bu çocuklara güvendik ve yola çıktık. Sakatlanarak geri gönderdiğimiz oyuncuların yerine de oyuncu çağırmayacağımı söylemiştim. Bu felsefemizi hala sürdürüyoruz. Bugünkü idmanı da 17 futbolcumuzla yapacağız. Buraya seçilen 23 futbolcu bir diğerinin yerine rahatça görev yapacaktır'' diye konuştu.
     Terim, ''Bu akşam bizim için yüz yıl savaşları başlıyor. Belki 90 dakika, belki 120 dakika, belki de penaltılarla sonuca gideceğiz. Bunların hepsine hazırlıklı olacağız. Biz hep geriden geldik, Hırvatlar daha hiç geriden gelmedi ve mağlup olmadı. Umarım onlara bu duyguyu geride kalma ve mağlup olma duygusunu yaşatırız. Maça galibiyetle başlayan biz oluruz'' dedi.


Bu haber 443 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,885 µs