En Sıcak Konular

SEZGİN: ARDA İÇİN GELEN RESMİ TEKLİF YOK

17 Haziran 2008 18:05 tsi
SEZGİN: ARDA İÇİN GELEN RESMİ TEKLİF YOK Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir performans gösteren Arda için kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir performans gösteren Arda için kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını söyledi.
     Alman Teknik Direktör Michael Skibbe'nin sözleşme imza töreninde açıklamalarda bulunan Sezgin, ''Arda ile ilgili bir teklif yok. Gazetelere bakarsanız şimdiye kadar 100 oyuncu aldık. Belli bir aşamaya gelmeden, kulüpten doğrulatmadan yazılan bu tür transfer haberler, camiayı yanlış yönlendirmelere neden oluyor. Arda'ya hiç bir resmi teklif gelmedi'' diye konuştu.
     Skibbe ile daha önce anlaştıklarını kaydeden Adnan Sezgin, ''Bugün de antrenör Edwin Boekamp ile anlaştık. Ümit Davala da yuvasına döndü. Kendisine 'hayırlı olsun' diyorum. Cevat Güler ve Nezihi Boloğlu da teknik heyetle birlikte çalışmalarını sürdürecek'' dedi.
     Kamp programı hakkında da bilgi veren Sezgin, şunları söyledi:
     ''Milli takımlardaki oyuncularımız dışında, 25 Haziran'da burada toplanıyoruz. Nonda, Temmuz ayının 5'inde burada olacak, 6'sında çalışmalara katılacak. Türk Milli Takımı oyuncuları ve Linderoth'un takıma katılacakları tarihi teknik heyet belirleyip, kendilerine bilgi verecek.
     10 Temmuz'da Diusburg'a gidip, 26 Temmuz'a kadar 4 hazırlık maçı, döndükten sonra 3 hazırlık maçı daha yapmayı istiyoruz. 13 Ağustos'ta yapacağımız Şampiyonlar Ligi eleme maçı öncesinde, resmi maç oynamayacağız. Bu nedenle, mümkün olduğu kadar hazırlık maçı oynamak istiyoruz.''
     Sezgin, teknik direktör Michael Skibbe'nin yarın Almanya'ya döneceğini, transfer ve planlama konularındaki çalışmaları kendisiyle birlikte sürdüreceklerini sözlerine ekledi.


Bu haber 391 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,742 µs