En Sıcak Konular

ERDOĞAN: SONU GELMEZ TARTIŞMALARIN İÇİNDE BİZ YOKUZ

14 Haziran 2008 18:00 tsi
 ERDOĞAN: SONU GELMEZ TARTIŞMALARIN İÇİNDE BİZ YOKUZ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Ankara'daki sonu gelmez tartışmaların içinde biz yokuz. Ankara'daki karanlık senaryoların içinde biz yokuz. Ankara'daki sanal gerilimlerin, sanal tehditlerin içinde biz yokuz'' dedi.

 BURSA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Ankara'daki sonu gelmez tartışmaların içinde biz yokuz. Ankara'daki karanlık senaryoların içinde biz yokuz. Ankara'daki sanal gerilimlerin, sanal tehditlerin içinde biz yokuz'' dedi.
     Erdoğan, Bursa'da bazı tesislerin toplu açılışı ile TOKİ tarafından yaptırılan bin 569 konutun anahtar teslim törenine katıldı.
     Erdoğan, Kent Meydanı'nda yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihteki önemine değinerek, her devlet adamına Bursa'nın verdiği önemli dersler olduğunu dile getirdi.
     Osman Gazi, Orhan Gazi, Murat Hüdavendigar ve Yıldırım Beyazıt gibi Osmanlı'nın önde gelen devlet adamlarının mezarlarının Bursa'da bulunduğunu hatırlatan Erdoğan, bugün tüm Türkiye'nin bu büyük devlet adamlarının hatırasına minnet duyduğunu söyledi.
     Başbakan Erdoğan'ın sözleri zaman zaman ''Vur vur inlesin, Deniz Baykal dinlesin'' sloganlarıyla kesildi. Erdoğan bunun üzerine, ''Hiç gerek yok, yola devam ediyoruz''dedi. Erdoğan, şunları kaydetti:
     ''Sen hizmet edersen, sen hizmet üretirsen, sen adaletle hükmedersen, sen garibin, gurebanın yanında olursan, sen yoksulu kollarsan, imar edersen bu millet bin yıl geçse de hatırlar, unutmaz.
     Gerilim bu kubbede baki kalmaz. Fitne bu kubbede baki kalmaz. Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş. Eser baki kalır. Hizmet baki kalır. Millet için yaptıkların, millet için ürettiklerin baki kalır. Bizim atalarımızdan gördüğümüz budur.
     Bugün çağdaş dünya da teyit ediyor ki insansız devlet olmaz. Milliyetsiz, milletsiz cumhuriyet olmaz. Milletin egemenliğinin olmadığı yerde demokrasi de olmaz, laiklik de olmaz, hukuk da olmaz, adalet de olmaz.''
     Yaptığı konuşmada, dünyanın geldiği noktada gıdanın stratejik bir duruma geldiğini vurgulayan Erdoğan, GAP gibi projelerle gereken tedbirleri almaya çalıştıklarını ifade etti. Tarım ve gıdanın stratejik önemi nedeniyle Türkiye'deki projelerin ülkeyi avantajlı duruma getireceğini kaydeden Erdoğan, şunları söyledi:
     ''Büyük düşünüyoruz, geleceği düşünüyoruz. Adımlarımızı da ona göre atıyoruz.
     Burada bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz gerginliklerin tarafı değiliz. Bizim gayemiz iş üretmek. Bizim gayemiz hizmet üretmek. Bizim gayemiz Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretmek. Bizim hedefimiz 81 ilimizi imar etmek, ihtiyaçlarını gidermek. Ankara'daki sonu gelmez tartışmaların içinde biz yokuz. Ankara'daki karanlık senaryoların içinde biz yokuz. Ankara'daki sanal gerilimlerin, sanal tehditlerin içinde biz yokuz. Bizi arayan, bizi milletin içinde, hizmetin peşinde bulur.''


Bu haber 469 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,830 µs