En Sıcak Konular

GALATASARAY: 0 - ANKARASPOR: 0

21 Ekim 2007 22:15 tsi
GALATASARAY: 0 - ANKARASPOR: 0 Turkcell Süper Lig karşılaşmasında Galatasaray ile Ankaraspor 0-0 berabere kaldı.

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Ankaraspor'la 0-0 berabere kaldı. Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanan karşılaşmada iki ekip de gol atmayı başaramayınca 1'er puana razı oldular. Galatasaray bu maçla seyircisiz oynayacağı maçları tamamlamış oldu.

 

Maç öncesi Ali Sami Yen Stadı'nın tribünlerinde şehitler için yazılmış birbirinden ilginç pankartlar vardı. Ayrıca Ankaraspor sahaya simsiyah bir pankartla çıkarken, G.Saray 'Hepimiz Mehmetçiğiz' yazılı pankartla oyun alanına geldi. Bu pankartlar maçı izleyen az sayıdaki seyirciden alkış aldı.

Sezonun ilk haftalarında Ankaraspor'a transfer olan Necati Ateş, eski takımı G.Saray'a karşı mücalede etti.

Galatasaray teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, geçen hafta oynanan Kayserispor maçında sahaya sürdüğü 11'de tek değişiklik yaptı. Kalli ilk 11'de Volkan Yaman yerine Hakan Balta'ya görev verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında tempo düşüktü. İlk 10 dakika iki takım da birbirini yoklarken ciddi tehlikeler yaratamadılar. Ortasahada sık sık yapılan pas hataları iki takımın da oyun kurmasını engelledi. Maçın 29. dakikasında Lincoln ile gole yaklaşan G.Saray bu pozisyondan sonuç alamadı. Bu andan sonra biraz toparlanan ev sahibi G.Saray özellikle Lincoln ile etkili olmaya çalışsada aradaığı golü bulamadı ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Maçın 2. yarısına konuk Ankaraspor daha iyi başladı. Özellikle Necati ile etkili olan mavi-beyazlılar 50. dakikadan sonra oyundan düştü. Bu 5 dakikalık bölümde G.Saray Barış'la 48. dakikada gole çok yaklaştı. Gurbetçi futbolcunun şutu direkten dışarı gitti. Bu pozisyon ev sahibi ekibin maç başından bu yana yakaladığı en önemli pozisyondu. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü eline geçiren G.Saray, Ankaraspor kalesinde sık sık tehlikeler yarattı. Hakan Şükür girdiği fırsatları değerlendiremeyince 57. dakikada yerini Nonda'ya bıraktı.

Oyundan çıkmasına bozulan Hakan, oyundan çıktıktan sonra yedek kulübüsine giderken, pazu bandını kolundan çıkarttı ve dönüp saha içindeki bir arkadaşına fırlattı.

Karşılaşmanın 61. dakikasında kaleci Orkun'la karşı karşıya kalan Necati'nin vuruşu yandan dışarı çıktı. Bu, Ankaraspor'un maç boyunca yakaladığı en önemli pozisyondu. 63. dakikada ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanan Feldkamp, Arda'yı oyundan alıp Hasan Şaş'ı oyuna sürdü. Bu dakikadan sonra baskısını iyice arttıran sarı-kırmızılılar sağlı sollu ataklarla Ankaraspor kalesinde etkili oldu. Lincoln ve Barış'la pozisyonlara giren G.Saray, iyice kapanan ve sadece kontra atakları düşünen rakibi karşısında gol atmayı başaramadı.

Maçın 87. dakikasında son oyuncu değişikliğini gerçekleştiren Kalli, Brezilyalı yıldız Lincoln'ü oyundan alıp Serkan'ı oyuna aldı. Maçın son anlarında Song'un da sık sık hücuma katılmasıyla Ankaraspor kalesinde etkili olan G.Saray, kendisine 3 puanı getirecek golü atamayınca haftayı 1 puanla kapadı ve bu sezon evinde ilk kez puan kaybetti.

Bu maçın ardından G.Saray puanını 21'e çıkartırken, son sıradaki Ankaraspor puanını 4'e yükseltti ancak son sıradan kurtulamadı.




Bu haber 435 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,763 µs