En Sıcak Konular

HAİN SALDIRILARA YURT GENELİNDE PROTESTO

21 Ekim 2007 22:03 tsi
HAİN SALDIRILARA YURT GENELİNDE PROTESTO Hakkari'de 12 askerin şehit edildiği, 16 askerin yaralandığı saldırı, yurdun çeşitli yerlerinde düzenlenen gösterilerle protesto edildi.

ANKARA - Hakkari'de 12 askerin şehit edildiği, 16 askerin yaralandığı saldırı, yurdun çeşitli yerlerinde düzenlenen gösterilerle protesto edildi.
Aksaray'da, 12 güvenlik görevlisinin şehit olduğu haberini alan vatandaşlar, Atatürk Anıtı'nın bulunduğu Hükümet Konağı önünde toplanmaya başladı.
Bir grubun Türk Bayrakları ile Bankalar Caddesi Hükümet Konağı önünde başlattığı protesto yürüyüşüne, çevredeki esnaf ve vatandaşlar da katıldı. Hükümet Meydanı'nda çeşitli sloganlar atan grup, terör örgütü ve DTP milletvekillerini protesto etti.
EDİRNE
Edirne'de, İstasyon Mahallesi'nde toplanan grup, terör örgütü aleyhine sloganlar atarak Atatürk Anıtı'na geldi. Burada şehitler için saygı duruşunda bulunan grup, İstiklal Marşı'nı okudu.
MANİSA
Manisa'da bir grup, terör saldırısına tepki olarak, terörle mücadelede görev almak üzere askerlik şubesine müracaatta bulunmak istedi.
MUĞLA
Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir grup vatandaş, ellerinde Türk Bayraklarıyla Bodrum Gümbet kavşağındaki Atatürk Heykeli önünde toplandı. Terör örgütü aleyhine sloganlar atan gruptakiler, Atatürk heykelini Türk bayraklarıyla donattılar.
BİLECİK
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde belediye binası yakınında toplanan grup, Bozüyük-Eskişehir kara yolunda ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçti.
MERSİN
Mersin'de Metropol İş Merkezi önünde toplanan bir grup Mersin Üniversitesi  öğrencisi, ellerindeki Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyüp, İl Jandarma Alay Komutanlığı önünde İstiktiklal Marşı okudu.
KOCAELİ
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, aralarında şehit ailelerinin de bulunduğu topluluk, Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayrağı ve PKK'yı protesto eden pankartlarla toplandı. Burada PKK aleyhine slogan atan ve tekbir getiren grup, yürüyüş yaptı.
ADANA
Adana'da bir grup vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla Atatürk Anıtı önünde toplandı.
Vatandaşlar, saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okuduktan sonra Atatürk Caddesi'nden İnönü Parkı'na doğru yürüyüşe geçti. Terör örgütü aleyhine sloganlar atan kalabalık grup, parkta bir süre gösteri yaptıktan sonra, Merkez Komutanlığı önüne geldi.
ANTALYA
Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bir grup, terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Türk bayrakları, Atatürk posterleri ve ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' yazılı pankartlar taşıyan grup, şehitler anısına saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu.
Bu arada Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Afyonkarahisar'da, Çanakkale'de, Zonguldak'ın Alaplı ve Ereğli ilçelerinde, Tekirdağ, Yozgat, Eskişehir, Konya'da, Tokat, Sivas, Denizli'de de protesto gösterileri düzenlendi.

Bu haber 515 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,499 µs