En Sıcak Konular

MEHMET YOZGATLI GAZİANTEPSPOR'DA

10 Haziran 2008 17:28 tsi
MEHMET YOZGATLI GAZİANTEPSPOR'DA Geçen sezon Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geçen Mehmet Yozgatlı, Gaziantepspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

GAZİANTEP - Geçen sezon Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geçen Mehmet Yozgatlı, Gaziantepspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
     İstanbul'dan uçakla Gaziantep'e gelen Mehmet Yozgatlı, menajeri ve ailesi, hava alanında 50 kişilik bir taraftar topluluğu tarafından karşılandı.
     Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Gaziantepspor Asbaşkanı Ömer Çelik, yönetim kurulu üyesi Mehmet Kızıl ile diğer yöneticiler katıldı.
     Törende konuşan Çelik, Mehmet Yozgatlı transferinin Gaziantepspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Sezon öncesinde tüm takımların kadrolarını güçlendirmek, açık mevkileri kapatmak için transferler gerçekleştirdiklerini ifade etti.
     Teknik direktör Nurullah Sağlam ile transferleri birlikte gerçekleştirdiklerini kaydeden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Takımlar yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girebilmek için transfer sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isterler. Biz de hocamızla birlikte ince eleyip sık dokuyarak transferler gerçekleştiriyoruz. Gaziantepspor'un yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile mücadele edecek. Başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Gaziantepspor'da transfer bitmez. Yabancı haklarımızı henüz kullanmadık. Yerli ve yabancı transferinde nokta transferler gerçekleştiriyoruz. Yönetim kurulu olarak Nurullah Sağlam'ın arkasındayız. Belli bir yerlere geldik, yeni sezonda da daha iyi yerlerde olacağımızı söyleyebilirim.''
     Çelik, ''Fenerbahçe'ye ardından, Beşiktaş'a hizmet etmiş ve kendini ispatlamış olan Mehmet Yozgatlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İnanıyorum ki, Mehmet Yozgatlı, Gaziantepspor'da en iyi sezonunu geçirecektir. Transferi camiamıza ve kendisine hayırlı olsun'' dedi.
     Gaziantepspor'la sözleşme yapan teknik direktör Nurullah Sağlam da ortak ve gerçekçi bir hedef ortaya koyabilmek için eldeki malzemeyi tamamlamak gerektiğini vurguladı.
     Mehmet Yozgatlı ise Gaziantepspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Gaziantep büyük ve çok güzel bir şehir. Gaziantepspor ise ligin köklü ekiplerinden biri. Gaziantepspor forması altında başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.


Bu haber 392 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,411 µs