En Sıcak Konular

YILDIRIM: ZİCO İLE MUTABAKATI SAĞLAYAMADIK

10 Haziran 2008 13:21 tsi
YILDIRIM: ZİCO İLE MUTABAKATI SAĞLAYAMADIK Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Zico'nun avukatıyla yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı için bu konuyu askıya aldıklarını açıkladı.

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Zico'nun avukatıyla yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı için bu konuyu askıya aldıklarını açıkladı.
     Cağaloğlu'ndaki İstanbul Lisesi'nde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Zico'nun avukatıyla bir süre görüştüklerini belirterek, ''Zico ile yapılan çalışmalar sonunda mutabakatı sağlayamadık. Bizim isteklerimiz vardı, onların istekleri vardı ve yakın pozisyona getiremedik. Onun için askıya aldık. Teknik direktör konusunda gerekli çalışmalar yapıldı. Kısa sürede açıklama yapacağız. 26-27 Haziran'da İstanbul'da takımız toplanacak. O gün Fenerbahçe teknik direktörü takımının başında olacak'' diye konuştu.
     Aziz Yıldırım, 3 yabancı santrfor ile görüşmelerin olumlu devam ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:
     ''Bir tanesiyle mukavelesini yapıp, sezon açılışında Türkiye'ye getireceğiz. Bunun dışında gerekirse oyuncu transferi yaparız. Kezman ve Maldonado ile ilgili basında 'gitsinler' diye yorumlar yapılıyor ama şunu unutmamak lazım; 6 artı 2'de, 2 oyuncu zaman zaman oynamayacağını bilen futbolcular olmalı ki, sıkıntı yaşamayasınız. Kezman iyi bir oyuncu. Avrupa'da Kezman gibi bir oyuncuyu 10-15 milyon Avro'dan aşağı alamasınız. Biz 6 artı 2'den dolayı burada kalmasını istiyoruz. Sözleşmesi sürüyor ama kendisi gitmek isterse bir şey diyemeyiz. Semih, İlhan, Kezman ve yeni santrfor var. Kezman giderse yerine birini alırız. Ayrıca bir tane yurt dışında oynayan bir Türk çocuğu almaya çalışıyoruz.''
     Öğrencilerin yabancı santrforun ismini açıklaması için ısrarlı soruları üzerine Yıldırım, ''Bu hafta değil, öbür hafta transfer edeceğimiz santrforu açıklarız" diye konuştu.
     Aziz Yıldırım, yeni transferleri Emre Belözoğlu'nun temmuz ayı başında Fenerbahçe'de olacağını söyledi. Bu arada, Yıldırım'ın yanındakilere kısık bir sesle ''Emre'yi askere göndereceğiz, 21 gün yapıp gelecek'' dediği duyuldu.
     Aziz Yıldırım, bir öğrencinin, ''Önümüzdeki yıl UEFA Kupası finali Kadıköy'de olacak. UEFA finali oynama hedefi var mı?'' sorusu üzerine, ''Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde hedef büyütmeli. Geçen seneki çeyrek finalin daha ilerisindeki bir çalışma içinde bulunacağız. Hedef Şampiyonlar Ligi'dir'' dedi.
     Aziz Yıldırım, Portekiz maçından sonra milli takımın çok acımasızca eleştirildiğini, milli takımın başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bu haber 376 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,671 µs